Bilir kişiler asla Sapphire ve SanDisk'e dandik demezler. Uydurmayın şimdiVallahi bende 4 aydır 500 gblı modeli var, cillop gibi çalışıyor. Çok boş konuşan insanlar var bu forumda. Yok sapphire dandik, yok SanDisk dandik... Bu arada öve öve bitiremedikleri ASUS'da ne sorunlar çıkıyor ama onlara gelince kulaklarını kapatırlar.
![]()
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Benim önerdiğim M.2 SSD'yi almanız daha mantıklı olur. Yine de tercih sizin.Bunu cok önerdiler hiç kötüleyen olmadı sanırım bayağı iyi ilk 500 GB SSD alıp sonradan bir 500 daha almayı planlıyorum.
Benim önerdiğim M.2 SSD'yi almanız daha mantıklı olur. Yine de tercih sizin.
SATA olarak 860 Evo. SanDisk Ultra M.2'da alınabilir.![]()
M.2 SSD yaklaşık 3 kat daha hızlı. Okuma değerine göre böyle.Ne farkı oluyor pek bilgim yok donanım konusunda.![]()
M.2 SSD yaklaşık 3 kat daha hızlı.
Render, edit gibi işlerle uğraşmıyorsanız fark yok.SATA ve M.2 arasında ki fark ne açıklayabilir misiniz.![]()
Render, editle uğraşmıyorsa fark etmez bile...M.2 SSD yaklaşık 3 kat daha hızlı. Okuma değerine göre böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.