500 GB SSD yeterli mi?

SSD'nin ömrünü gereksiz harcamamak adına her zaman 1 HDD bulunmalı sistemde. Depolama, geçici klasör v.b işlemler için HDD'yi kullanın. SSD'yi sadece uygulamaları çalıştırmak için kullanın. Sadece oyun için kullanacaksan gerek yok. Bende sendeki SSD'den 2x var. 1TB almadığıma üzülüyorum. Bence almışkan yüksek kapasite almakta yarar var çünkü şu an en fazla 6-7 tane yüklersin ilerde daha çok yüklersin hafıza dolar. Diskten en iyi performansı almak istiyorsan %50'si boş kalmalı.
Tam olarak neye gerek yok anlayamadım orayı.
6-7 oyun ne mesela? The Division 2, Battlefield V, Battlefront 2, Batman Arkham Knight, Forza Horizon 4 ve Metro Exodus gibi 6-7 oyunsa alan sıkıntısı yaşarsın. PUBG Lite ve CS: GO gibi oyunlar olacaksa yeterli olur.
Evet bahsettiğin oyunlar topladığım sistem ile normal pubg sorunsuz oynarım ama ben lite tercih edicem daha akıcı geliyor tabi normali daha gerçekçi lutu ağır yapması normal .)
Oyunları belirtirseniz daha iyi olur. Depolama alanı kadar kalitesi ve diğer özellikleri de önemli. İndireceğiniz oyunların boyutunu belirtin.
Bf 1 Bf 5 GTA 5 ETS 2 pubg gibi MB warband da vazgeçilmezim.
HDD'ye para vermeyin bence SSD fiyatları sürekli düşüyor, 500 GB alıp yettiği yere kadar kullanın, az yer kaldığında yanına bir SSD daha eklersiniz.
Evet olabilir.
Yetmezse HDD alırsın veya bütçen yeterse SSD alırsın. Her oyunu SSD'ye kuracaksın diye bir şey yok.
Bütçeden yana sıkıntı yok önem verdiğim oyunları SSD de oynamak istiyorum.
Yeterli olur fakat diğer gereksiz dosyalar için sisteminizde bir HDD bulundurmanız elbet yararınıza olacaktır.
Evet işi şansa bırakmayalım :)
Tam olarak neye gerek yok anlayamadım orayı.

Evet bahsettiğin oyunlar topladığım sistem ile normal pubg sorunsuz oynarım ama ben lite tercih edicem daha akıcı geliyor tabi normali daha gerçekçi loot ağır yapması normal .)

Bf 1 Bf 5 GTA 5 ETS 2 pubg gibi MB warband da vazgeçilmezim.

Evet olabilir.

Bütçeden yana sıkıntı yok önem verdiğim oyunları SSD de oynamak istiyorum.

Evet işi şansa bırakmayalım :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı