500 GB SSD Yeterli mi?

Inanovski

Hectopat
Yer
Ankara/Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. 500 GB SSD'ye hangi oyunlar sığabilir? Oynamak istediğim oyunlar şunlardır:

• GTA V
  • PUBG
  • Forza Horizon 4
  • Rainbow Six Siege
  • ETS 2
  • CS:GO
  • Squad

Bu oyunlar için 500 GB SSD yeterli midir? Yeterse kaç GB artar?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

İyi günler dilerim.

Oyunlar için yeterli ama SSD'ye fazla yükleme yapmanı önermem çünkü SSD %50 kısmını boş bırakman lazım yoksa SSD yavaşlayabiliyor. Senin yerinde olsam 500 GB SSD ve 1 TB, HDD alırdım SSD'ye birkaç oyunu kurar geri kalanını HDD'ye kurardım.

Not: Bütçeniz yetiyorsa 1 TB SSD alabilirsiniz veya 500 GB daha takabilirsiniz.

Gta 5 100GB
PUBG 30GB
Forza Horizon 4 80GB(pakete göre değişir)
Rainbow Six Siege 30GB
ETS 2 10GB
CS:GO 15GB
Squad 5GB

270GB Toplamda.
Arkadaşlar merhabalar. 500 GB SSD'ye hangi oyunlar sığabilir? Oynamak istediğim oyunlar şunlardır:

• GTA V
  • PUBG
  • Forza Horizon 4
  • Rainbow Six Siege
  • ETS 2
  • CS:GO
  • Squad

Bu oyunlar için 500 GB SSD yeterli midir? Yeterse kaç GB artar?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

İyi günler dilerim.

Oyunlar için yeterli ama SSD'ye fazla yükleme yapmanı önermem çünkü SSD %50 kısmını boş bırakman lazım yoksa SSD yavaşlayabiliyor. Senin yerinde olsam 500 GB SSD ve 1 TB, HDD alırdım SSD'ye birkaç oyunu kurar geri kalanını HDD'ye kurardım.

Not: Bütçeniz yetiyorsa 1 TB SSD alabilirsiniz veya 500 GB daha takabilirsiniz.
HDD aırsa daha yavaş olmaz mı? Oyun için HDD akıl kârı değil.

Ben de 3 yıldır 512GB SSD kullanıyorum yetiyor. Şu günden itibaren artık 240GB'de yetmez yanlış anlamayın 480'de yetmeyebilir oyun oynuyorsanız. En az 512GB öneriyorum zaten Windows ortamında azalıyor Bit olayından dolayı. Yukarıda bahsettiğin oyunlar için 512GB SSD yeterlidir.

Bendeki Nvme m2 SSD %80'i dolu lakin performans kaybı yaşamıyorum. Oyun oynadığım zamanlarda da yarısından çoğu doluydu herhangi bir yavaşlama söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı