500 liraya 5 iş yapmak mı yoksa 500 dolara mı?

my last mistake

Hectopat
Şimdi bir müşteriye atıyorum 500 liraya iş 5 tane iş yaptınız o kadar emek verdiniz ettiniz.

Daha sonra yaptığınız 5 işe, yurt dışından iş başına 100 dolar teklif geldi 500 dolar.

Söz senet midir? Şimdi böyle bir durumdayım, müşteriye ne demeliyim, etik değil ama sonuçta ben o 5 iş için çok fazla emek ve zaman harcadım.

Sonuçta ben hep ona piyasının çok altında uygun fiyata işler yaptım açıkçası kanım da emildi.

Siz olsanız napardınız? Hatta mağduriyetini gidermek adına anlaştığımız parayı da vermeyi düşünüyorum bunu da kim yapar böyle bir ülkede. Sonuçta her şey çok pahalı benim de herkes gibi paraya ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işten sonra daha da iş almayın o kişiden. Durumu anlatın, karşılayabilecekse devam edersiniz, fakat karşılayamıyorsa ilişkiyi kesin. Şimdilik kazanacağınız paraya bakmayın, bundan sonraki hayatınız boyunca sizi bırakmaz yoksa "Sözünde durmayan yalancının biri" diye... Bu işi bitirin teslim edin.

Hatta mağduriyetini gidermek adına anlaştığımız parayı da vermeyi düşünüyorum bunu da kim yapar böyle bir ülkede.

Söz senettir. 500 dolar 7 bin ₺ ediyor, görmezden gelenemecek ciddi bir fark var.

Ben olsam müşteri ile görüşür ve mağduriyetin giderilmesi için 800₺-1000₺ arası bir para teklif ederek anlaşmaya çalışırdım. Tabii müşterinin sizin çok daha iyi bir teklif aldığınızı öğrenmesi, daha fazla para istemesine sebep olabilir.

Kabul etmezse yapacak birşey yok, sözüzü tutmak gerekir.

Son düzenleme:
Şimdi bir müşteriye atıyorum 500 liraya iş 5 tane iş yaptınız o kadar emek verdiniz ettiniz.

Daha sonra yaptığınız 5 işe, yurt dışından iş başına 100 dolar teklif geldi 500 dolar.

Söz senet midir? Şimdi böyle bir durumdayım, müşteriye ne demeliyim, etik değil ama sonuçta ben o 5 iş için çok fazla emek ve zaman harcadım.

Sonuçta ben hep ona piyasının çok altında uygun fiyata işler yaptım açıkçası kanım da emildi.

Siz olsanız napardınız? Hatta mağduriyetini gidermek adına anlaştığımız parayı da vermeyi düşünüyorum bunu da kim yapar böyle bir ülkede. Sonuçta her şey çok pahalı benim de herkes gibi paraya ihtiyacım var.

Verdiğin sözü tut sonra diğeriyle işleri geliştir bence. Ne iş yapıyorsun yazılım falan mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı