500 ping problemi

UmutFurkan

Hectopat
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Gördüğünüz gibi ailecek yeni modem isteğini reddettiğimiz Türk Telekom şirketi yine yaptı yapacağını. İnternetimin sunucusu Zürich'de gözüküyor, ping 511 ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka gibi 500 ping alıyor, VPN açık. Şimdi deneyeyim, diyor ve 50 dakika olmuş ortada yok. Dalga geçiyor.
Durumun VPN ile alakası yok. Dün gece başlayan kısa süreli bir sıkıntıydı sadece. Hem sıkıntı VPN'den olsaydı daha öncede sıkıntı çekerdim. Gece geç oldu diye sorunu bir köşeye bıraktım sabah ki sonuca bakacaktım. Çok yorgun olduğum için yazmaya üşendim. Ne var bunda? Niye bu kadar agresifsin?
Ekran Alıntısı2.PNG

Bu da son durum. Sadece dün gece başlayan kısa süreli bir sorunmuş Türk Telekom işte ne yaparsın sorun "çözüldü"

Durumun VPN ile alakası yok. Dün gece başlayan kısa süreli bir sıkıntıydı sadece. Hem sıkıntı VPN'den olsaydı daha öncede sıkıntı çekerdim. Gece geç oldu diye sorunu bir köşeye bıraktım sabah ki sonuca bakacaktım. Çok yorgun olduğum için yazmaya üşendim. Ne var bunda? Niye bu kadar agresifsin?
Eki Görüntüle 430573
Bu da son durum. Sadece dün gece başlayan kısa süreli bir sorunmuş Türk Telekom işte ne yaparsın sorun "çözüldü"

1 dakika gibi kısa bir süre alacağı için eleştiri yaptım. Bu arada 67 ping normal kullanım için fazla. Müşteri hizmetlerini arayıp ayarlarınızı güncellemesini isteyin. Bütün ayarlar otomatik olarak yapılandırılmıyor malesef, portlar, dns, ıp adresi gibi. Normali maksimum 15 olmalı biraz daha kötüsü 20 olur.
Ekran Alıntısı.PNG

Bu arada 67 ping normal kullanım için fazla. Müşteri hizmetlerini arayıp ayarlarınızı güncellemesini isteyin. Bütün ayarlar otomatik olarak yapılandırılmıyor malesef, portlar, dns, ıp adresi gibi. Normali maksimum 15 olmalı biraz daha kötüsü 20 olur.
Test yapılan sunucu İsviçre içerisinde bulunduğu için öyle çıkmış. Arkadaş bulunduğu ilden bir sunucu seçerse dediğiniz gibi çıkması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı