taotronics markasında soundliberty 95 modelini araştırdım ama spor yaparken düşmeye yatkın olduğunu gördüm bu model de öyle mi?![]()
TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TaoTronics SoundLiberty 53 Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 703,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
qcy ht05 çıkmış sanırım araştırdım ama kulaklık üstündeki kocaman qcy yazısı hoşuma gitmedi
Bunu kullanıyordum ama şu ürünü aldığımdan beri başka kulaklık kullanmıyorum.
234 TL'ye aldım sadece yurt dışından geliyor 10 günü falan buluyor gelmesi.
Başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz.
Böyle bir performans yok tüm arkadaşlarıma aldırdım.
Hatta alıp satsam mı diye düşündüğüm bir ürün...
Hayır hocam.taotronics markasında soundliberty 95 modelini araştırdım ama spor yaparken düşmeye yatkın olduğunu gördüm bu model de öyle mi?
qcy ht05 çıkmış sanırım araştırdım ama kulaklık üstündeki kocaman qcy yazısı hoşuma gitmedi![]()
hocam araştırma yaparken en çok bu model dikkatimi çekti yorumlarınız neler
Şahsen ben memnunum .
Urbanears Alby kullanıyordum hat değiştirdiğim sırada kampanyadan yararlanmak için yanında verdiler hoşuma gitti. Çoğunlukla realme yi kullanıyorum. Ses kalitesi bence urbanears dan daha iyi.hocam araştırma yaparken en çok bu model dikkatimi çekti yorumlarınız neler
şarjı süresi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam. bir de uzun kullanım sonrası kulakta ağrı vs yapıyor muUrbanears Alby kullanıyordum hat değiştirdiğim sırada kampanyadan yararlanmak için yanında verdiler hoşuma gitti. Çoğunlukla realme yi kullanıyorum. Ses kalitesi bence urbanears dan daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.