Merhaba forumdaşlar. 90 kilo ve 186 boyum var. En fazla 500 TL'ye bilgisayar koltuğuna ihtiyacım var fileli modellerden olmasın lütfen, bir de arkaya doğru yaslandığım zaman esnesin istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türksit almayın aldırmayın ben 400 liraya almıştım o zamanlar çok bilmiyordum 1 yıl geçti ve yırtılmaya başladı koltuk. Oyuncu koltuğu yerine ofis koltuğu arayın fileli daha ucuza daha kaliteli bulursunuz.
Dünyanın en kalitesiz koltuklarına ve en kötü WhatsApp destek hattına sahipler de ondan. Range modelini aldım. Suntaya çivi çakmışlar. Sırt tarafı olmadan kullanıyorum tabure gibi. Kendi kendine ayakları paslandı. Suyun damlasını değdirmedim diyorum adam bana değdirmişsinizdir bir şey yapamayız diyor. Yeterli sanırım.
Merhaba forumdaşlar. 90 kilo ve 186 boyum var. En fazla 500 TL'ye bilgisayar koltuğuna ihtiyacım var fileli modellerden olmasın lütfen, bir de arkaya doğru yaslandığım zaman esnesin istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türksit İnka Plastik Kol Ve Krom Ayaklı Yönetici Koltuğu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Üreten Burada lidya Plastik Kol Ve Ayakli Yönetici Koltuğu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bu ürünü almıştım. Plastik ayakları kırılmıştı bir kaç gün içerisinde benle iletişime geçtiler. Şuan krom ayak kolluyorlar.