edige
Decapat
Ucuz oyuncu koltuğu diye satılan tuzaklara para vermeyin.
Ofis koltuklarında, ucuz diye satılan merdiven altı dandirik oyuncu koltuklarını ezip atacak onlarca özellik var. Ürünü siz satmıyorsanız eğer alacak olan kişiyi kazıklamaya çalışmayın. Sizin attığınız oyuncu(!) Koltuğu burada diğer kişilerin attığı ofis koltuklarının 10 metre yakınına yaklaşamaz, hem kalite hem de özellik bakımından.
Bu bütçede oyun koltuğu mu önerilir kardeşim iyi misin? Adam oyuncu koltuğu arıyorum demiş de ben mi görmedim? Bu bütçede ofis koltuğu adı altında daha kaliteli şeyler varken neden taktik dehası(!) firmaların oyuncu(!) diye sattığı koltukları öneriyorsunuz? Her şey gösteriş mi?Bu bütçeye ne bekliyorsun?
Aynen hocam siz haklısınız.Bu bütçede oyun koltuğu mu önerilir kardeşim iyi misin? Adam oyuncu koltuğu arıyorum demiş de ben mi görmedim? Bu bütçede ofis koltuğu adı altında daha kaliteli şeyler varken neden taktik dehası(!) firmaların oyuncu(!) diye sattığı koltukları öneriyorsunuz? Her şey gösteriş mi?
Evet, ben haklıyım.Aynen hocam siz haklısınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.