500 TL bilgisayar koltuğu önerisi

Boyum 1.82, kilom 86. Geçenlerde bu koltuğu sipariş verdim 400₺'ye. Filesi kaliteli dandik değil, kafa koyulan kısmı yumuşak file çok rahat. İleri geri yatabiliyor. Ayakları krom kaplama demir. Yaklaşık bir haftadır falan kullanıyorum. Fileli olduğu için terleme yapmıyor. Oturduğunuz kısmı rahat. Fileye önyargı ile yaklaşmayın zira bu fiyatta daha iyisini bulamayabilirsiniz. Bu fiyatta fileli olmayanlar gerçekten dandik oluyor. Kurmaya çok uğraşmıyorsunuz, kurulu gönderiyorlar iki-üç vida sıkıyorsunuz sadece. Hem konforlu, hem uzun ömürlü hemde uygun. Öneririm.

Ucuz oyuncu koltuğu diye satılan tuzaklara para vermeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ofis koltuklarında, ucuz diye satılan merdiven altı dandirik oyuncu koltuklarını ezip atacak onlarca özellik var. Ürünü siz satmıyorsanız eğer alacak olan kişiyi kazıklamaya çalışmayın. Sizin attığınız oyuncu(!) koltuğu burada diğer kişilerin attığı ofis koltuklarının 10 metre yakınına yaklaşamaz, hem kalite hem de özellik bakımından.

Bu bütçeye ne bekliyorsun?

Bu bütçeye ne bekliyorsun?
Bu bütçede oyun koltuğu mu önerilir kardeşim iyi misin? Adam oyuncu koltuğu arıyorum demiş de ben mi görmedim? Bu bütçede ofis koltuğu adı altında daha kaliteli şeyler varken neden taktik dehası(!) firmaların oyuncu(!) diye sattığı koltukları öneriyorsunuz? Her şey gösteriş mi?

Aynen hocam siz haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…