Akif Ertaş
Hectopat
Daha fazla
500'ü 700'e çıkaracaksan önerim var Rampage HB-R63 membran klavye 4 makro ve 10 ışık fonksiyonu var ben kullanıyorum ve gayet rahat kablolu olduğunubelirtiyim.
İnternetteki fiyatı ortalama 600 700 civarı 100 lira arttırmak istiyorsan fiyatı öneririm.
En ucuz link:https://www.amazon.com.tr/Rampage-K...lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=AWZJK44RBM3UK
Neden?
MK295 Silent Wireless Keyboard Mouse Combo | Logitech Logitech MK295 kullandığım en sessiz ve keyifli mouse klavye. Razer ve Microsoft'un neredeyse tüm cihazlarını kullandım ki Logitech'in de farklı 2 klavyesi var kullandığım ama bu bambaşka fiyatının çok çok üstünde cihazlar öneririm.
Bütçe artar ise alınabilir çok sessiz klavye.HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 709,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden?
Her iki klavyeyi de AVM'ye gideyim, bulursam deneyeceğim.
Daha önceden kullandığım ürünleri garantisi bitene kadar iyi ancak garanti bittiği anda kendi kendini imha etti.
MK295 Silent Wireless Keyboard Mouse Combo | Logitech Logitech MK295 kullandığım en sessiz ve keyifli mouse klavye. Razer ve Microsoft'un neredeyse tüm cihazlarını kullandım ki Logitech'in de farklı 2 klavyesi var kullandığım ama bu bambaşka fiyatının çok çok üstünde cihazlar öneririm.
Elimde Gamepower Warlock blue Switch klavye var. Bilgisayarı ilk aldığımda daktilo sesinden dolayı heveslenip almıştım. Ancak şimdi çok ses çıkardığını düşünüyorum. Yeni öyle özelliği falan olmayan bir klavye almayı düşünüyorum. Uzun süre dayanması yeterli. Kablolu, kablosuz fark etmez.
Çinden ürün alıp benim diyen bir marka çünkü en iyisini yapıyor seçmeyerek.Neden?
Selam, ben şirkete 3 adet aldıktan sonra herkes memnun kalınca bende kullanayım diye niyetlenip vatana gitmiştim ki bir tane teşhir ürün kalmıştı o an içinde lazımdı yanımda sadece laptop vardı dolayısıyla deneyip aldım teşhir olmasına rağmen, bu tarz vatan MediaMarkt gibi mağazalardan bulabilirseniz daha sağlıklı olur gibi, Teknosa Online pahalı olabilir satıcı farklı olabilir Teknosa normalde de kar oranını yüksek tutuyor bundan kaynaklı da olabilir sonuçta ürün aynı ürün garanti de aynı garanti, şahsen Online alacak olursam Hepsiburada'yı tercih ediyorum satıcısı da hepsiburadaysa ya da bir iki firma daha var çalıştığım ovy, GPN Teknoloji, Nethouse, matonline. Ancak deneyerek alın derim vatana bir bakın.
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1-2 arkadaşım aldı gayet memnunlar bu fiyata en kalitelisi.
Gönderdim istek.
Bu klavye kaliteli falan değil hocam.VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları
VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1-2 arkadaşım aldı gayet memnunlar bu fiyata en kalitelisi.