500 TL bütçe ile klavye önerisi

Bütçe
0-500
Son düzenleme:
MK295 Silent Wireless Keyboard Mouse Combo | Logitech Logitech MK295 kullandığım en sessiz ve keyifli mouse klavye. Razer ve Microsoft'un neredeyse tüm cihazlarını kullandım ki Logitech'in de farklı 2 klavyesi var kullandığım ama bu bambaşka fiyatının çok çok üstünde cihazlar öneririm.

Bütçe artar ise alınabilir çok sessiz klavye.

Her iki klavyeyi de AVM'ye gideyim, bulursam deneyeceğim.

Daha önceden kullandığım ürünleri garantisi bitene kadar iyi ancak garanti bittiği anda kendi kendini imha etti. :D

MK295 Silent Wireless Keyboard Mouse Combo | Logitech Logitech MK295 kullandığım en sessiz ve keyifli mouse klavye. Razer ve Microsoft'un neredeyse tüm cihazlarını kullandım ki Logitech'in de farklı 2 klavyesi var kullandığım ama bu bambaşka fiyatının çok çok üstünde cihazlar öneririm.

Hocam dediğiniz klavyeye baktım çok hoşuma gitti. Teknosa'da nedenini bilmediğim bir sebepten 670 TL'ye satılıyordu.

İnternetle arasında 200TL fark var, acaba alınır mı?

Son düzenleme:
Selamlar, ben şirkete 3 adet aldıktan sonra herkes memnun kalınca bende kullanayım diye niyetlenip vatana gitmiştim ki bir tane teşhir ürün kalmıştı o an içinde lazımdı yanımda sadece laptop vardı dolayısıyla deneyip aldım teşhir olmasına rağmen, bu tarz vatan mediamarkt gibi mağazalardan bulabilirseniz daha sağlıklı olur gibi, teknosa online pahalı olabilir satıcı farklı olabilir teknosa normalde de kar oranını yüksek tutuyor bundan kaynaklı da olabilir sonuçta ürün aynı ürün garanti de aynı garanti, şahsen online alacak olursam hepsiburada yı tercih ediyorum satıcısı da hepsiburadaysa ya da bir iki firma daha var çalıştığım ovy, gpnteknoloji, nethouse, matonline . Ancak deneyerek alın derim vatana bir bakın.

Elimde Gamepower Warlock blue Switch klavye var. Bilgisayarı ilk aldığımda daktilo sesinden dolayı heveslenip almıştım. Ancak şimdi çok ses çıkardığını düşünüyorum. Yeni öyle özelliği falan olmayan bir klavye almayı düşünüyorum. Uzun süre dayanması yeterli. Kablolu, kablosuz fark etmez.

1-2 arkadaşım aldı gayet memnunlar bu fiyata en kalitelisi.

Selam, ben şirkete 3 adet aldıktan sonra herkes memnun kalınca bende kullanayım diye niyetlenip vatana gitmiştim ki bir tane teşhir ürün kalmıştı o an içinde lazımdı yanımda sadece laptop vardı dolayısıyla deneyip aldım teşhir olmasına rağmen, bu tarz vatan MediaMarkt gibi mağazalardan bulabilirseniz daha sağlıklı olur gibi, Teknosa Online pahalı olabilir satıcı farklı olabilir Teknosa normalde de kar oranını yüksek tutuyor bundan kaynaklı da olabilir sonuçta ürün aynı ürün garanti de aynı garanti, şahsen Online alacak olursam Hepsiburada'yı tercih ediyorum satıcısı da hepsiburadaysa ya da bir iki firma daha var çalıştığım ovy, GPN Teknoloji, Nethouse, matonline. Ancak deneyerek alın derim vatana bir bakın.

Mağazada gördüm, Online değil.

1-2 arkadaşım aldı gayet memnunlar bu fiyata en kalitelisi.

Hocam zaten halihazırda 2 tane blue switch klavyem var. Teşekkürler.

Gönderdim istek.

@gurkan67 hocam isteğimi kabul eder misiniz?

Dostlar eğer yok alma demeyecekseniz bunu almayı düşünüyorum ama yok bu fiyata daha iyi var derseniz hala bekliyorum.
Ürün Teknosa mağazasında 670 TL idi. Eğer ürün sıkıntılı değilse oradan alacağım eğer sıkıntılı ise 890 TL'ye internetten sipariş edeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı