500 TL Ekran Kartı Önerisi

Asus en kaliteli bileşenleri kullanıyor, MSI Military Class. Ses konusunda kesinlikle çalışan fan ile çalışmayan fan arasındaki fark büyük oluyor.

Asus' un kullandığı bileşenleri ve Msi' ın kullandığı bileşenleri yan yana yazar mısınız ? Bende öğreneyim. İkisi arasında kalite farkı yok. Asus' un daha pahalı olmasının tek sebebi yeni çıkmış bir soğutma teknolojisi kullanması. Fakat Msi Twinfrozr da en iyi soğutmalardan sayılıyor. İkisi arasıında kalite farkı yoktur. Performanslar da aynı olduğuna göre ucuz olan alınmalıdır.
 
Sessizlik ne yahu? Sessizlik diye Strix ekran kartı önermek niye? Oyuna girdiğin anda zaten o fanlar dönecek, neyin derdi bu? Masaüstünde sörf yaparken ekran kartının sesi kimi rahatsız eder?

Soğutma kısmına girdiğinizde TF > DCU II. Bu bir gerçek. DCU II soğutmasını öve öve bitirememenin sebebini hiç anlayamıyorum.

Arkadaş sanırsam hazır bir Casper kasa kurbanı. i3-3210, 300W PSU bileşenleri hiç yanıltıcı gelmiyor. MSI GTX750 Ti Twin Frozr al.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı