500 TL fiber modem tavsiyesi


İlk kez mi internet bağlatacaksınız? Öyleyse modem veriyor Telekom ekipleri.

Screenshot_20220807-211712_Chrome.jpg
 
Şu an evinize kadar fiber altyapıya sahipsiniz.
Dilediğiniz firmandan dilediğiniz paketi alabilirsiniz (Fiber Paketlerini)
Örnek olarak belirtim.
 
İlk kez mi internet bağlatacaksınız? Öyleyse modem veriyor Telekom ekipleri.

Eki Görüntüle 1477843
İlk kez bağlatacağım. Daha önce dairede başka kiracı vardı sanırım o baglatsa da beni ilgilendirmez. Comnet firmasından başvuracağım. Yine de Türk Telekom ekipleri modem veriyor mu?

Evet, Kullanabilirsiniz.
Fiber hatlarda ONT cihazından çıkan kabloyu Routerınızın WAN girişine takarak kullanabilirsiniz.
Bazı cihazlarda hem Router Hemde Modem özelliği bulunabilir. Yukarında paylaştığınız iki cihaz gibi.
Türk Telekom alt yapısına sahip bir kullanıcı olduğunuz için Türk Telekom size GPON ve bir Adet Router tahsis edecektir.
(Herhangi bir servis sağlayıcıdan hizmet aldığınız zaman otomatik olarak Telekom ekipleri cihazları evinize getirecektir. )
O zaman benim ek bir cihaz almama gerek yok mu? Yani comnet firmasından başvurduktan sonra Türk Telekom ekipleri gerekli tüm cihazları getirecek mi?
 
İlk kez bağlatacağım. Daha önce dairede başka kiracı vardı sanırım o baglatsa da beni ilgilendirmez.comnet firmasından başvuracağım. Yine de Türk Telekom ekipleri modem veriyor mu?

O zaman benim ek bir cihaz almama gerek yok mu? Yani Comnet firmasından başvurduktan sonra Türk Telekom ekipleri gerekli tüm cihazları getirecek mi?

Evet ek bir cihaz almanıza gerek yok.

@OnurKrkc Sakin kutusunu ya da kutudan çıkan şeyleri atmayın aboneliginizi sonlandirdiginizda istiyorlar eğer alamazlarsa ya da eksik alırlarsa geçiriyorlar parayı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı