500 TL Güç Kaynağı Önerisi

Darizofan

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Selam arkadaşlar.
1-2 güne kadar sistem toplamayı düşünüyorum ancak güç kaynağına bir türlü karar veremedim. Sistemim genel olarak i7-9700K işlemci, RTX2060 ekran kartı ve Z390 Anakarttan oluşuyor. Tahminen minimum 500 Wattlık bir güç kaynağına ihtiyacım var ve bu konuda size danışmak istedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Sharkoon kullanıyorum ben çok memnunum. Fiyatı da çok iyi. Tavsiye ederim. Tek dezavantajı modüler olmaması.

Yük altındayken sesi hakkında yorum yapabilir misin? Kasanın konumu da önemli tabi. Yine de fikir edinmek isterim. Yakın zamanda almayı düşündüğüm PSU'lardan biri.

Biraz sesli çalışıyor açıkçası. Diğer ürünlerle karşılaştırmasını ben yapmadım ama yazılanlara göre FSP'ye göre sesliymiş. Ama fiyatına göre ihmal edilebilir olduğunu düşünüyorum.

%20'de Çalışırken Ses Seviyesi16 dB(A)
%50'de Çalışırken Ses Seviyesi23 dB(A)
%100'de Çalışırken Ses Seviyesi34 dB(A)

High Power 600W 85+ Bronze almıştım sistemi toplarken, keşke daha yüksek değerli bir tane alıp ömürlük yapsaydım düşüncesinden kurtulamayıp, çok kısa bir süre sonrasında da Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80+Bronze aldım. Diğerini kutulayıp kaldırdım kenarı. İkincisini alırken bir amacımda sesi biraz da olsa azaltabilirim düşüncesiydi ama benim fark edebildiğim kadarı ile bir değişiklik olmadı. Sonuç olarak söylemek istediğim hepsi illaki ses yapıyordur ve üzümün çöpü armudun sapı diyerek ses için daha iyi özelliklerden kısmaya kalkmayın. Tavsiye edilen 2 güç kaynağı arasında biri ses olarak avantaj sağladığını iddia ediyor diğeri çıkış sayıları vs gibi alternatiflere sahipse sesi 2. plana atın derim.
Kasamı değiştirme planımda var henüz kesinleştirmesemde, tercihimi P350X gibi güç kaynağı bölümü kapalı hatta kapak kısmında bile ayrı olarak görünen bir model olarka seçmeyi düşünüyorum, belki sese etkisi olur.

Buna bakabilirsiniz.
Bende bu ürünü önerecektim. Sharkoon 750W WPC ürünü de alınabilir.

Ömürlük istiyorsanız şu nasıl :) 1200 W 80+ GOLD full modüler. Fiyatıda gayet uygun.

Ömürlük istiyorsanız şu nasıl :) 1200 W 80+ GOLD full modüler. Fiyatıda gayet uygun.
Bende bunu önerecektim ama söylenilen bütçenin çok üzerindeydi, fiyatına göre özellikleri çok iyi ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı