500 TL İle Ne Alınır?

Sapphire Pulse RX 550 2 GB.

Dark Guardian tarzı bir dış kasa.
Kaliteli bir 500 GB SSD.

Hızlı sayılabilecek bir 2 TB Harddisk.

1875 adet cips. Markasını unuttum ama 1.25 TL'ye 3 küçük cips sunan vardı güzeldi de.

750 adet Noodle alabilirsin.

Biraz daha koyarsan 8x2 16 GB DDR4 RAM var.

Cooler Master CK350 mekanik klavye alabilirsin.

BenQ Zowie EC1-A mouse alabilirsin.

Biraz daha koyarsan 21.5 75hz monitörler var.

Corsair HS50 türevi orta düzey kulaklıklara bakabilirsin.

Arctic eSports Duo tarzı işlemci soğutuculara bakabilirsin.

Gigabyte B450M S2H alabilirsin.

Sisteminin ihtiyacına göre kalitlei bir güç kaynağı alabilirsin.

Güzel bir ofis koltuğu alıp oyuncu koltuğu niyetine kullanabilirsin.

Okula gidiyorsan set yapabilirsin. Yani çanta, kalem falan alabilirsin.
Sistem RTX 2070 + R7 3700X kombinasyonu. Alırken diğer parçaları üst kalitede almaya baktığımdan PC yönünden problemli değilim. Ailem market işleten esnaf olduğu için gıda anlamında, elimin altında bir çok şey var.
Direk ailene verebilirsin. Elime geçen her parayı aileme veririm.
Parayı ailemden aldım zaten ಠ_ಠ.

Maddi durumunu bilmiyorum fakat sistemine ve ailenin mesleğine göre gayet yeterli gibi. Bir kısmı ile kedi köpek maması alıp hem onları hem kendini mutlu edebilirsin. Odana dekoratif eşyalar alabilirsin tabi bu konuya cevap bulmak biraz zor, seni tanımak etmek gerek :D. Teknolojik olarak da sistemine yükseltme yapabilirsin tabi daha fazlası israf olmayacaksa.

Canım arkadaşlarım bu arada ben ne alabilirim tavsiyesi istedim. Kazandığım parayı yatırım amaçlı kullanmayacağım. Kullanmak istesem döviz konusu açardım. Evet biliyorum altın alıp 10 TL artınca o gelen zenginlik hissi çok seksi ve güzel ama şu an onunla ilgilenmiyorum. Böyle teknolojik aletler falan önereceğiniz varsa veya bu fiyata alınabilecek bir alet edavat önerirseniz sevinirim. Yanlış anlaşılmasın sadece ama zaten bu para büyük bir meblağ değil 100 dolar dahi etmiyor. Altın alsanız bile bu parayla enflasyon ve zamlarla bile zaten kazanıp kâr etseniz dahi zarara girmiş oluyorsunuz Türkiye'de. Fakat paranızı altın ve dolar olarak büyük meblağlar olmasa dahi tutsanız, bu sizin garanti paranız oluyor. Yani bu üç kuruş yatırıp kâr yapmak çok zor döviz bağlamında. Anca borsa ile zenginleşirsiniz oda Türkiye'nin sağı solu belli olmadığından riskli iş.
Maddi durumunu bilmiyorum fakat sistemine ve ailenin mesleğine göre gayet yeterli gibi. Bir kısmı ile kedi köpek maması alıp hem onları hem kendini mutlu edebilirsin. Odana dekoratif eşyalar alabilirsin tabi bu konuya cevap bulmak biraz zor, seni tanımak etmek gerek :D. Teknolojik olarak da sistemine yükseltme yapabilirsin tabi daha fazlası israf olmayacaksa.
Hayvanlara da mahallece bakıyoruz, bunu da eledim. (◠‿◕).

Canım arkadaşlarım bu arada ben ne alabilirim tavsiyesi istedim. Kazandığım parayı yatırım amaçlı kullanmayacağım. Kullanmak istesem döviz konusu açardım. Evet biliyorum altın alıp 10 TL artınca o gelen zenginlik hissi çok seksi ve güzel ama şu an onunla ilgilenmiyorum. Böyle teknolojik aletler falan önereceğiniz varsa veya bu fiyata alınabilecek bir alet edavat önerirseniz sevinirim. Yanlış anlaşılmasın sadece ama zaten bu para büyük bir meblağ değil 100 dolar dahi etmiyor. Altın alsanız bile bu parayla enflasyon ve zamlarla bile zaten kazanıp KÂR etseniz dahi zarara girmiş oluyorsunuz Türkiye'de. Fakat paranızı altın ve dolar olarak büyük meblağlar olmasa dahi tutsanız, bu sizin garanti paranız oluyor. Yani bu üç kuruş yatırıp KÂR yapmak çok zor döviz bağlamında. Anca borsa ile zenginleşirsiniz oda Türkiye'nin sağı solu belli olmadığından riskli iş.

Hayvanlara da mahallece bakıyoruz, bunu da eledim. (◠‿◕).

Neye ihtiyacınız varsa onu alabilirsiniz.

Ayrıca uğraştığın bir iş, hobi tarzı şeyler varsa söyle ona göre önerelim, vegan adama et önermek gibi bir şey oluyor şu an yaptığımız.

Neye ihtiyacınız varsa onu alabilirsiniz.

Ayrıca uğraştığın bir iş, hobi tarzı şeyler varsa söyle ona göre önerelim, vegan adama et önermek gibi bir şey oluyor şu an yaptığımız.
İşte bu noktada ne alınabilir yazılıyor. Herhangibi bir somut olan bir şey önerebilirsiniz. Hobi olarak neredeyse her şey ilgimi çeker o problem değil. Oyun arkada çalışırken anime müziği de dinlerim, dinci olmasam da ilahi ve ezan remix de. Kilden heykelde yapabilirim. Fatih'e gidip cihat var diyip canlı bomba da toplayabilirim. Kozmopolit bir yapım var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı