500 TL Klavye Önerisi

CM dışında pek tercih yok.Trust Gxt890 kullanıyorum 240TL'ye aldım 2 ay önce.Red switch ve full rgb çok beğenerek kullanıyorum.K68 Red modeli vardı eskiden ama fiyatı çok yükseldi son dönemde.Yine Vigor GK60 vardı 399TL'ye satılıyordu.Dediğim gibi CM'yi beğenmiyorsanız çok fazla tercih yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CM dışında pek tercih yok.Trust Gxt890 kullanıyorum 240TL'ye aldım 2 ay önce.Red switch ve full rgb çok beğenerek kullanıyorum.K68 Red modeli vardı eskiden ama fiyatı çok yükseldi son dönemde.Yine Vigor GK60 vardı 399TL'ye satılıyordu.Dediğim gibi CM'yi beğenmiyorsanız çok fazla tercih yok.
Nasıl CM dışında yok ya :D

Maksimum 500 TL klavye arıyorum, mutlaka RGB olsun, yazılım ile kontrol edilebilsin. Bir de lütfen CM ürünleri önermeyin hoşuma gitmiyor, bütçeyi daha fazla arttıramam, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En çok önerdiğim klavye : Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi

Nasıl CM dışında yok ya :D

En çok önerdiğim klavye : Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi
Ben bu bütçede red switch tercih etmesini söyleme gereği bile duymadığımdan böyle söyledim attığınız 2 klavye mekanik bile değil.Bir tanesi de malzeme kalitesi düşük ve blue switch klavye.

Maksimum 500 TL klavye arıyorum, mutlaka RGB olsun, yazılım ile kontrol edilebilsin. Bir de lütfen CM ürünleri önermeyin hoşuma gitmiyor, bütçeyi daha fazla arttıramam, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kesinlikle Logitech G213 al bu fiyatlarda aldığın mekanik klavyeler Logitech G213 kadar kaliteli olma ihtimali bile yok bu fihatlarda en iyi Logitech G213 alırsın ve şu an Hepsiburada'da 299TL hemen al derim.

Ben Corsair k55 almayı düşünüyorum ama aynı fiyattaki mekanik klavye performansını verebilir mi acaba?
Hiçbir klavye bunu veremez tepkime süresi konusunda.Mekanik klavyeye bastığında hissediyorsun ve hızlı tepki veriyor dediğim gibi Gxt890 veya CM modelleri var.Gamepower modellerini tavsiye etmediğim için söylemiyorum uzun ömürlü olmuyor genelde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı