Maksimum 500 TL klavye arıyorum, mutlaka RGB olsun, yazılım ile kontrol edilebilsin. Bir de lütfen CM ürünleri önermeyin hoşuma gitmiyor, bütçeyi daha fazla arttıramam, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Nasıl CM dışında yok yaCM dışında pek tercih yok.Trust Gxt890 kullanıyorum 240TL'ye aldım 2 ay önce.Red switch ve full rgb çok beğenerek kullanıyorum.K68 Red modeli vardı eskiden ama fiyatı çok yükseldi son dönemde.Yine Vigor GK60 vardı 399TL'ye satılıyordu.Dediğim gibi CM'yi beğenmiyorsanız çok fazla tercih yok.
En çok önerdiğim klavye : Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu KlavyesiMaksimum 500 TL klavye arıyorum, mutlaka RGB olsun, yazılım ile kontrol edilebilsin. Bir de lütfen CM ürünleri önermeyin hoşuma gitmiyor, bütçeyi daha fazla arttıramam, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben bu bütçede red switch tercih etmesini söyleme gereği bile duymadığımdan böyle söyledim attığınız 2 klavye mekanik bile değil.Bir tanesi de malzeme kalitesi düşük ve blue switch klavye.Nasıl CM dışında yok ya
En çok önerdiğim klavye : Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi
Gamepower Calypso Mavi Swıtch Optik Mekanik Klavye 213 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gamepower Calypso Mavi Swıtch Optik Mekanik Klavye 213 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Maksimum 500 TL klavye arıyorum, mutlaka RGB olsun, yazılım ile kontrol edilebilsin. Bir de lütfen CM ürünleri önermeyin hoşuma gitmiyor, bütçeyi daha fazla arttıramam, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hiçbir klavye bunu veremez tepkime süresi konusunda.Mekanik klavyeye bastığında hissediyorsun ve hızlı tepki veriyor dediğim gibi Gxt890 veya CM modelleri var.Gamepower modellerini tavsiye etmediğim için söylemiyorum uzun ömürlü olmuyor genelde.Ben Corsair k55 almayı düşünüyorum ama aynı fiyattaki mekanik klavye performansını verebilir mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.