500 TL klayve önerisi

John_cena312

Decapat
Herkese merhaba, 500 TL'lik bir klavye arıyorum. Bu klavyede istediğim en önemli özellik RGB ışıklarının olması, mümkünse Sync teknolojisi. İkincisi de sessiz olmasını istiyorum, bazı sorunlardan dolayı sesli klavye alamıyorum ve bu da beğendiğim birçok klavyeyi almama engel oluyor. Bu özelliklerde bildiğiniz klavye varsa yardımcı olmanız beni sevindirir. (Cherry markasından uzak durmayı tercih ederim. )

Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL'nin üzerinde de olabilir ama çok geçmesin.
G810 Alabilirsin diyeceğim de hiç önermiyorum. 2 yıl oldu türlü türlü sorunları var.
Hocam bir kere alayım ama iyisinden olsun.
Düzeltme: Cherry'e bir daha baktım ki güzel modelleri de varmış, biraz daha sıcak baktığımı söyleyebilirim.
Neden Cherry MX istemiyorsunuz merak ettim 🤔

G810 alabilirsin, gayet yumuşak tuşlu ve sessiz bir klavye. 3 yıldır kullanıyorum, memnunum.
G810 Orion Spectrum'dan mı bahsettiniz?
G810 ile K68 RGB arasında kaldım, G810'un görünüşü çok daha güzel geldi ama bence biraz sesli. Bazıları Blue Switch ile geliyor demiş ve blue switch'in ne kadar sesli olduğunu biliyorum.

K68'i neden itopya bu kadar ucuza satıyor? Bir de hepsiburada'da bir satıcıda bir fotoğrafta makrolu tuşlar gözüküyordu ama diğerlerinde gözükmüyor. K68'de makrolu tuş var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı