500 TL Monitör önerisi

wind

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
19
Eski monitörüm artık sürekli arıza çıkarttığı için bayram da yeni monitör almaya karar verdim. Bütçem 450- 500 TL arasıdır önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Yoğun olarak oyun, film v.b olarak kullanacağım. İyi forumlar.
 
Evet gayet iyi başka önerilerde bekliyorum hoparlörde olduğu için digitürk tv olarak da kullanabilirim. Almak istersem ışık sızdırma, ölü piksel v.b testleri yaparlar mı.
 

500TL'yi bir monitöre verecek olsam şaşmazdım. Başka alternatif aramana gerek yok ;)

Ama yinede öneri olsa güzel olur diyorsan şu monitörü inceleyebilirsin.

Bilgisayar_3904548.jpg

BenQ RL2455HM 24" 1ms (GTG) (Analog+DVI+2xHDMI+Hoparlör) Fiyatı
 
Asus 23.6 VN247H güzel monitör arkadaşlar ilk olarak mağazaya var mı diye soracağım ama AOC yılların markası önereceğiniz başka monitör yok mudur.
 
Asus VN247H monitörü 06.10.2014 tarihinde Osmaniye'deki Vatan Bilgisayardan aldım. Test olarak ne yapmam gerekiyor. Şuanda problem olarak işlem yaptığım da yatay beyaz ve siyah gibi çizgiler çıkıyor.

1ngqRY.jpg

vopr3m.jpg

nGWZ45.jpg


Foruma resim yüklemesini bilmiyorum kusura bakmayın.
 
Kimse yardımcı olmayacaksa bu forum neden açıldı şuan ki ve daha öncekini halini karşılaştırırsak bu forum bitmiş bence.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı