Çözüldü VoiceMeeter açıldıktan sonra mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

evsiz

Picopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1MvTT70pW21gUpwXnzHN7H94IXp51vAdW/view?usp=sharing
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
CT1000p3pssd8 1tb
Ekran kartı
RTX4060 8GB mobile
İşlemci
İ5 12450H
Herkese selam. PC ilk açıldığında bir süre bekleyip VoiceMeeter'ı açarsam mavi ekran alıyorum. Açıldığı anda en hızlı şekilde açarsam bir sorun olmuyor. Dump dosyalarını ekledim.

Çözüm

Windows update ile güncellemeleri kontrol et. Varsa yükle.
VoiceMeeter sil
Bu sürümü yükleyip bir dener misin ?
Birde BT ile bağlama. USB ile bağla donanımlarını.
Yeni minidump kayıtları hocam buyrun.

Harici olarak ssd ram gibi şeyler düşündüğümden takılı değil demiştim. Logitech g300s mouse ve Logitech G430 kullanıyorum ikisi de usb ile bağlı. Fifa oynayacağım zaman bazen kablo ile bazen bluetooth üzerinden dualshock bağlıyorum.

Hocam yanıtım silinmiş ya da gönderememişim sanırım. xxc.rar

Yeni dump dosyaları burada.

G300s mouse ve G430 kulaklık bağlı ikisi de USB ile bağlı. Arada DualShock bağlıyorum kablo veya kablosuz olarak.

Son düzenleme:

Windows update ile güncellemeleri kontrol et. Varsa yükle.
VoiceMeeter sil
Bu sürümü yükleyip bir dener misin ?
Birde BT ile bağlama. USB ile bağla donanımlarını.

Çözüm
Hocam bu arada VoiceMeeter ile ilgisi olmadığını düşünmeye başladım. Bilgisayar açıldıktan sonra parola ekranındayken de mavi ekran veriyor ilk açıldığında. Gönderdiğiniz sürümü yükleyip deneyeceğim. Windows Update ile kontrol ettim güncelleme görünmüyor.

Hocam bu arada VoiceMeeter ile ilgisi olmadığını düşünmeye başladım. Bilgisayar açıldıktan sonra parola ekranındayken de mavi ekran veriyor ilk açıldığında. Gönderdiğiniz sürümü yükleyip deneyeceğim. Windows Update ile kontrol ettim güncelleme görünmüyor.

Şu an açtım PC'yi mavi ekran vermedi hocam bilginize. Verirse dump dosyalarını tekrardan eklerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı