500 TL mouse pad önerisi

Bütçe
400-500

Bilinmeyenben

Decapat
Daha fazla  
Deli gibi Valorant oynuyorum. Delux M800 mouse var laptoptan oynadığım için çok yer yok. 45×40 mouse pad önerisi istiyorum.

Biraz saçma bir soru olabilir fakat neden bir mouse Pad'e o kadar para veriyorsunuz bilmediğimden soruyorum yani ne özelliği oluyor ki bu kadar dağlar kadar farkı açabilecek?

Biraz saçma bir soru olabilir fakat neden bir mouse Pad'e o kadar para veriyorsunuz bilmediğimden soruyorum yani ne özelliği oluyor ki bu kadar dağlar kadar farkı açabilecek?

Sahsen sirf Speed yüzey sevdigimden cam mouse pad aldim. Kimisi fareyi daha kontrollu yaptığı için kimisi daha hizli yaptigi icin seviyor.

Bütçe düşürmek istersen Gamepower GPR400 mause padını önerebilirim. 40x40 ölçülerinde, hız ve kontrol odaklı hibrit bir mause pad Trendyol GPR400. Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve memnunum.

Cam skatezleri ne oldugu hakkında bilgim yok. Delux M800 Mouse bu modeli kullanıyorum ve orijinal skatezleri takılı.
Bende kutudan çıkmıştı cam yedek skatezler. Sende çıkmadıysa da sorun yok. Zaten PFTE yani beyaz skatezlerle de gayet uyumlu nir kumaştır Longteng

Porge mi daha iyi klassegear mi?

Bende direkt siyah cam skatezlerle gelmiş pfte yok.
Ben Klasse kullanıyorum ve gayet memnunum. Kalınlığı ve yumuşaklığı da çok kıvamında.

25.jpg

72.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı