500 TL'ye alınabilecek en iyi F/P SSD

Bana diyene bakın hele. :D
SanDisk'e laf atınca üzücü laflar oluyor ama Seagate'e laf atıyoruz burada.
Sorunu 1 kere mi yaşadınız yoksa aldığınız tüm ürünlerinde mi?

Seagate'in SSD'si de yeni olmasına rağmen iyi bu arada. Şahsen kullanıyorum uzun zamandır.
2 kere. Sıfır Barracuda ve harici Game Drive ile.

Konuyu niye uzatıyoruz ki? Konu sahibi kararını verdi sanırım zaten.

@Ellie Williams Çamur atmıyorum hocacığım, gerçekler bunlar =)

Sağlığı ve hızı çok hızlı düşüyor, parasını hak etmiyor ve DRAMless.

Konu sahibi kararını verdi sanırım zaten.
Aynen. En iyisi o olduğuna karar kılındı sanırım. Onu alıyorum o yüzden. Teşekkürler. Bu siteden alacağım bir sıkıntı olmaz değil mi? Daha önceden hiç buradan alışveriş yapmadım.

Aynen. En iyisi o olduğuna karar kılındı sanırım. Onu alıyorum o yüzden. Teşekkürler. Bu siteden alacağım bir sıkıntı olmaz değil mi? Daha önceden hiç buradan alışveriş yapmadım.
Güvenilir bir site. Sosyal'de siteyle ilgili açılmış konular da var, onları da inceleyebilirsiniz.

Sıkıntı olmaz, güvenilirdir. Bu siteden çoğu Sosyal'de üye alışveriş yaptılar. Hayırlı olsun =)

@Ellie Williams Çamur atmıyorum hocacığım, gerçekler bunlar =)
Yaptığın çamur atmak oluyor canımın içi.

SanDisk gibi kökünden sorunlu bir firmadan uzak durun dememin seni üzmesi ama sağlam bir firmanın sorunlu bir ürününü kullandığın için tüm firmadan uzak durun demen, garip ve ironik.

Barracuda da firmanın en kaliteli serilerinden biri. Kronik sorunlu bir seri bile değil, size patlamış sadece. Ben de kullandım senelerce, hala daha kullanıyorum. Sorun yaşayan da görmedim.

Daha bir şey dememe gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı