500 TL'ye ekran kartı önerisi

Kullandığım bilgisayarda bellek DDR2 bu ekran kartlarında GDDR5 diyor sorun çıkartma ihtimali olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım bilgisayarda bellek DDR2 bu ekran kartlarında GDDR5 diyor sorun çıkartma ihtimali olur mu?

Sen o zaman hiç alma çünkü darboğaz olur işlemcin eski olduğundan.

Ayrıcana genel oynadığım oyun CS GO veya GTA 5 olacak en azından bunları açsın yeterli benim için.

CS:GO oyunu işlemci odaklı bir oyun. İyi bir ekran kartına sahip olsanız bile genellikle FPS için ayarlar düşürülüyor.
Ben GTA V oyununu GTX 750 ile oynuyorum, High-Ultra kalitesinde 30FPS alıyorum.
Anlatmaya çalıştığım bu iki oyun için çok fazla güç gerekmemesi, aynı fiyata GT 1030 yerine RX 460 alınabilir. Bence 2 GB değil, 4 GB VRAM'li bir model alın. Gelecekte yükseltme ihtiyacınız azalır.

Screenshot_3.png

Sistem eski düzgün işime yarar bir şey yapmak istiyorum.
Eskiden aynı sistem ile ekran kartım farklıydı GT 430 olması lazım 80 FPS civarı CS GO oynayabiliyordum GTA 5 düşük ayarlarda 30 FPS falandı.

CS:GO oyunu işlemci odaklı bir oyun. İyi bir ekran kartına sahip olsanız bile genellikle FPS için ayarlar düşürülüyor.
Ben GTA V oyununu GTX 750 ile oynuyorum, High-Ultra kalitesinde 30FPS alıyorum.
Anlatmaya çalıştığım bu iki oyun için çok fazla güç gerekmemesi, aynı fiyata GT 1030 yerine RX 460 alınabilir. Bence 2 GB değil, 4 GB VRAM'li bir model alın. Gelecekte yükseltme ihtiyacınız azalır.

Sistemde değişmesi gerek çok şey var aslında en azından şimdilik zaman geçsin diye ekran kartı almayı planlıyorum.

Sistemde değişen tek şey ekran kartı ama yani zaten oynayabildiğim oyunları oynayamıyorum. Eski ekran kartı arızalandı o yüzden yeni almayı planlıyordum. Şimdi bunları duyunca garip oldu
Zaten Tüm Sistemi yaklaşık 350-400 tl ye toplamıştım. Yani öyle 100 fps falan almak gibi derdim yoktu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı