500 TL'ye kadar Gaming klavye + mouse önerisi

nstaydn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Maksimum 500 TL bütçem var. Bu bütçeye uygun önerilerinizi yazarsanız sevinirim. RGB olup olmaması önemli değil. Tuşlarının silinip silinmemesi de sorun değil. Kullanışlı olması yeterli. Örnek olarak aşağıdaki linkte olan ekipman ile ilgili yorumlar başarılı ama güvenemedim yine de. Sizlerin önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar. Maksimum 500 TL bütçem var. Bu bütçeye uygun önerilerinizi yazarsanız sevinirim. RGB olup olmaması önemli değil. Tuşlarının silinip silinmemesi de sorun değil. Kullanışlı olması yeterli. Örnek olarak aşağıdaki linkte olan ekipman ile ilgili yorumlar başarılı ama güvenemedim yine de. Sizlerin önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse - RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar hocam isterseniz buna bakabilirsiniz

Klavye olarak.
Galax Stealth 03 alınabilir belki.
Fason üretim ama.

Attığın ekipmanlar dandik alınmaz.

Bunu alıcağına git 30TL'ye normal bir klavye al 10 yıl götürür, illa ışık var diye 200TL vermeye gerek yok fazladan.

Bunu alıcağına git 30TL'ye normal bir klavye al 10 yıl götürür, illa ışık var diye 200TL vermeye gerek yok fazladan.
başlığı açarken de yazdım. ışıklı olup olmaması sorun değil. alacağım ekipmanın beni en azından 1-2 sene götürmesi lazım. yoksa gidip 100 liraya da alırım da tuşları bozulur kablosu kopar vs. gerek yok almışken biraz da olsa kaliteli olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı