500 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
400-600₺
Hocalarım öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz doğrultusunda 4-5 gün içerisinde g- wolves skoll mini almaya karar verdim. @624739 hocam sizde kusura bakmayın sizi bu süreçte biraz fazla rahatsız ettim. 😄
Estağfurullah, elimizden geldiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz kusuru olmaz.

Hocam bu akşam sabah almak için bakıyordum ve hastenin 700 TL'ye düştüğünü gördüm ve Amazon olduğu için garantide sorun çekmem diye düşünüyorum sizce aradaki 100 TL'lik farka değer mi? (normalde sizi daha fazla rahatsız etmemek için yeni konu açacaktım ama sanırım onaylamadı konularım kısmında gözükmüyor kusura bakmayın)

Hocam bu akşam sabah almak için bakıyordum ve hastenin 700 TL'ye düştüğünü gördüm ve Amazon olduğu için garantide sorun çekmem diye düşünüyorum sizce aradaki 100 TL'lik farka değer mi? (normalde sizi daha fazla rahatsız etmemek için yeni konu açacaktım ama sanırım onaylamadı konularım kısmında gözükmüyor kusura bakmayın)

Evimin yanındaki mediamarktan direk haste almaya karar verdim sabah benden kurtulmuş oluyorsunuz hocam 😆

Son düzenleme:
G-Wolves ve Haste ikisi de gayet iyi, uzun ömürlü ve F/P ürünlerdir. Hangisini almak istiyorsanız onu alın, aşağıdaki fotoğraftan da boyutları arasındaki farka bakabilirsiniz.
1684015132911.png

Evimin yanındaki mediamarktan direk haste almaya karar verdim sabah benden kurtulmuş oluyorsunuz hocam 😆

Hocam ben olsam direk bunu alırdım hazır almamışsınız sevindim görünce. Pulsefire haste ile aynı sensör + Kailh switch ve Wireless çok iyi bir mouse şuan.

Hocam ben olsam direk bunu alırdım hazır almamışsınız sevindim görünce. PulseFire haste ile aynı sensör + Kailh Switch ve Wireless çok iyi bir mouse şu an.

Hocam mediamarkta da 700 TL olduğunu görünce hiç kargo ile uğraşmadan direk görerek almaya karar verdim zaten MediaMarkt yakınımda bu sabah bir sorun çıkmazsa alacağım ancak yine de öneriniz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı