500 TL'ye mekanik RGB klavye önerisi

.
Black Switch aklınızda bulunsun.

(RGB değil)

Attığınız 2. bağlantıdaki klavye RGB değildir.
Sonradan değiştirmişsiniz görmedim :D.
 
Yıllar oldu halen sorunsuz kullanıyorum. RGB özellikleri çok iyi ve güzel ışıklandırması var. Hatta oyunlara göre otomatik ışık ayarlaması bile mevcut. Çok sesli değil gece yan odadakileri rahatsız etmiyor. Ben memnun şekilde kullanıyorum. Kısa olması da daha hoşuma gidiyor. Tabi numara tuşlarını kullanmak istiyorsanız size göre değil. Telefon stand yeri var orada kendi uygulamasını telefona kurunca sistem hakkında bilgiler veriyor. Sıcaklık vs gibi. Oyunlar hakkında da bilgiler veriyor olmalı FPS gibi. Çok kullanmadığımdan tam bilmiyorum.

Logitech'in Romer G switchlerini kullanıyor. Turnuva klavyesi olarak üretildiği söyleniyor. Ben tuşa vurunca o mekanik klavyedeki çıt sesini duymak istiyorum diyorsanız o zaman bu klavye size göre değil.

Ben yıllar önce Amazon almanyadan almıştım. O zamanlar TR klavye seçeneği yoktu. Ancak birkaç tuş dışında ingilizce Q klavye gibi. Ben de 10 parmak F klavyeye alıştığım için bunu problem etmediğimden çok uygun fiyata almıştım. Tabi Türkiyeden alanlar için bu sorun teşkil etmeyecektir.

Yıllardır kullanıyorum ama karakterlerde bir soyulma olmadı. Şu an bakıyorum sadece bir harfin biraz soyulduğunu gördüm. Dikkat etmediğimden yeni fark ediyorum :)

Alıp memnun olmayanlar da varmış. Hatta bunun mekanik klavye olmadığını söyleyenler bile var :)


İnceleme videolarını da bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
500 TL civarı bir bütçem var, mekanik ve RGB olması önemli.


Bakabilirsin RGB dolu ama uzun kullanımda sorun çıkarıyor diyenler var benim arkadaşımda da var 1 yıldır kullanıyor ama sorunu yok diyor sen bilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı