500 TL'ye oyun önerisi

Bütçe
500

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 23 Şubat'a kadar Epic Games indirimi var. Bu indirimlerden veya Steam'deki indirimlerden oyun almak istiyorum. Aklımda Cyberpunk 2077 almak vardı ancak Epic'te indirimde değil. Yakın zamanda Sekiro oynamaya başladım ve souls türünü çok sevdim (her ne kadar Sekiro souls olmasa da). Steam'de şu anda Dark Souls 1 Remastered ve Dark Souls 2 12 dolara düşmüş. Sizce Dark Souls'lar oynanır mı? Uzun oyun olmasını istiyorum.
Son olarak RDR2 önerecekseniz, şu anda zaten aklımda o var ancak bütçeyi oraya çıkarabilir miyim bilmiyorum. Ayrıca Steam'den almak ve Epic'ten almak arasında çok fark var mı ondan da emin değilim.

Souls-like seviyorsanız Dark Souls oyunlarını kesinlikle oynayın. Arada çok fazla fark yoksa Steam'den almanızı öneririm.

(Her ne kadar Sekiro souls olmasa da.)
Sekiro oyunu Souls-like bir oyun.

Souls-like seviyorsanız Dark Souls oyunlarını kesinlikle oynayın. Arada çok fazla fark yoksa Steam'den almanızı öneririm.

Sekiro oyunu Souls-like bir oyun.
Dark soulslar zaten epicte yok. O zaman bu oyunlar uzunsa dark souls 2 veya 1 alacağım.(Tabii RDR2 işi kesinleşirse)
Hocam bir de souls-like türüne FromSoft oyunları haricine söylüyorlar. Tam souls olmasa bile souls kafası bir oyun. Kafayı yedirterek keyif veriyor.

@founderkral, hocam öyle bir mantık mı var? Souls-like o tür oyunlara verilen isim. Elden Ring, Sekiro, Dark Souls gibi oyunlar da Souls-like oyunlar. Souls-like bir oyun türü.

@founderkral, hocam öyle bir mantık mı var? Souls-Like o tür oyunlara verilen isim. Elden Ring, Sekiro, Dark Souls gibi oyunlar da Souls-like oyunlar. Souls-like bir oyun türü.
Tam nereden duydum hatırlamıyorum da fromsoft harici oyunlar için deniyor vs. diyorlardı. Neyse bunun pek bir önemi yok :) her türlü kanser eden bir oyun mu evet. Soulslike olmanın hakkını veriyor(fazlasıyla)

Hocam peki RDR2'yi epicten almamla Steamden almam arasında buyuk bir fark olur mu? Ben olacağını zannetmiyorum ancak fiyat farki cok az oldugu icin kafam da karışıyor.

@founderkral, Steam'den alın. Steam'in hizmetine her türlü değer. Ekran görüntüsü almak gibi bir çok şey yaparsınız. Başarım toplarsınız vs. Ayrıca daha az sorun yaşarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı