500 TL'ye PS3 almak

Fat kasaların ısınma problemi var onun dışında alınır alıp temizliğini termal macunu değiştirip sistemi kırıp webman mod ile fan ayarı yaparsın makine bayağı gider sana. En iyisi gidin Slim kasalara yönelin en iyi kasa Slim kasa PS3.
 
Son düzenleme:
Merak ettim, kasalar arasındaki fark sadece fiziksel mi? Performans bakımından da farklar var mı?
Performans bakımından çok fark olmasa da aslında sorunun ana kaynağını slim model çözüyor. İlk fat modelleri 90nm idi sonra 65nm işlemciler ile sürüldüler. Ve sonra gelen slim modeller 45nm işlemciler ile gelerek sorunu kökten çözdüler. Isınma, fan sesi vb. sorunlar slim ve süper slim kasada yok. Benim Kullandığım 2 cihaz 1 slim 1 süper slim olmak üzere böyle sorunlar olmadı. Çocukluk Arkadaşımın FAT PS3'ü ise 1 kez sarı ve sonrada kırmızı ışık hatası vererek Allah'ın rahmetine kavuştu.
 
Performans bakımından çok fark olmasa da aslında sorunun ana kaynağını Slim model çözüyor. İlk fat modelleri 90nm idi sonra 65nm işlemciler ile sürüldüler. Ve sonra gelen Slim modeller 45nm işlemciler ile gelerek sorunu kökten çözdüler. Isınma, fan sesi vb. sorunlar Slim ve süper Slim kasada yok. Benim kullandığım 2 cihaz 1 Slim 1 süper Slim olmak üzere böyle sorunlar olmadı. Çocukluk arkadaşımın fat PS3'ü ise 1 kez sarı ve sonrada kırmızı ışık hatası vererek Allah'ın rahmetine kavuştu.

Mutlu mutlu 420 TL'ye anlaşmışken fat Slim olayı çıktı :(. Bu riske girilmez, para biriktirip Slim kasa almak en iyisi. Zaten antalyanın yaz sıcağında fat kasanın triplerini çekemem muhtemelen.
 
Alınabilir. Zaten en baba PS3 1000TL falan şu an. 400 liraya aldığın mal bozulmazsa güzel. Temizlersin içini açıp fan sesi azalır. Zaten oyunlarını harddisk üzerinden atman daha mantıklı. DVD yaptırmasan da olur. Tek çekindiğin işlemci reball istemesin.

Çizik falan diye saçmalamayın az çok gördüm de 2006 model makina.
 
Mutlu mutlu 420 TL'ye anlaşmışken fat Slim olayı çıktı :(. Bu riske girilmez, para biriktirip Slim kasa almak en iyisi. Zaten antalyanın yaz sıcağında fat kasanın triplerini çekemem muhtemelen.
Ucuz etin yahnisi yenmez hocam. Ne kadar az kullanılmış cihaz o kadar iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı