500 TL'ye Xbox Layout gamepad önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Önceki gamepad deneyimim maalesef iade ile bitti. O yüzden hafif bütçe arttırdım ve daha güvenilir bir şey almak istiyorum. İkinci el maalesef alamıyorum. Bildiğiniz güzel, Xbox layouta sahip güvenilir bir gamepad var mı? Yoksa bu bütçeyle bir şey alınmıyor mu artık Xbox layout olarak? (replika Xbox kolları dışında)

Amazon yurt dışı ürünlerine bakabilirsiniz Xbox layout için. Türkiye'de pek seçenek yok maalesef.
Bir örnek atabilir misiniz hocam? Birde sizede sorayım, Sizce XBOX layout için fazladan para vermeye değer mi? şuanda gidip F310'da alabilirim ama alışabilir miyim ona bilmiyorum. Çok az gamepad kullandım kullandıklarımda hep XBOX koluydu.

Bir örnek atabilir misiniz hocam? Bir de size de sorayım, Sizce Xbox layout için fazladan para vermeye değer mi? Şu anda gidip F310'da alabilirim ama alışabilir miyim ona bilmiyorum. Çok az gamepad kullandım kullandıklarımda hep Xbox koluydu.

Mesela bu ürün var fakat Türkiye'de incelemesi olmadığı için size direkt alın diyemem. Xbox layout için ekstra para vermeye değmez bence. İllaki alışırsınız.

O zaman F310 sipariş edeyim sanırım hocam değil mi? Sizce uzun ömürlü şekilde kullanabilir miyim? Birde XBOX Gamepassten oyunlar oynuyorum daha çok. Uyumluluk sorunu yaşanır mı? (Aynı soru k*rsan oyunlar içinde geçerli) 399 TL'ye buldum amazonda.

O zaman F310 sipariş edeyim sanırım hocam değil mi? Sizce uzun ömürlü şekilde kullanabilir miyim? Bir de Xbox Game Pass'ten oyunlar oynuyorum daha çok. Uyumluluk sorunu yaşanır mı? (Aynı soru k*rsan oyunlar içinde geçerli) 399 TL'ye buldum Amazon'da.

Düzgün kullanırsınız uzun süre sizi götürür. 4-5 yıl kullanan insanlar tanıyorum. Uyumluluk sorunu yaşayacağınız bir durum yok, kendim de Game Pass+korsan oyunlarda kullandım. Bu arada 630TL'ye şu an F710 satılıyor. F310'dan farkı kablosuz olması ve titreşim özelliğine sahip olması. Ona da bir bakın isterseniz.

Düzgün kullanırsınız uzun süre sizi götürür. 4-5 yıl kullanan insanlar tanıyorum. Uyumluluk sorunu yaşayacağınız bir durum yok, kendim de kullandım. Bu arada 630TL'ye şu an F710 satılıyor. F310'dan farkı kablosuz olması ve titreşim özelliğine sahip olması. Ona da bir bakın isterseniz.
Kablosuz olayı çokta bir işime yaramıyor hocam. Ama teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı