Steam 500 veya 1000 Tane Oyun Nasıl Yapılıyor?

Hocam benim de Steam'de 122 oyunum var. 110 tanesi falan 60 kuruşluk oyunlar. Bu oyunlar size oynadıkça kart veriyor ve bu kartları satıyorsunuz. Oyundan oyuna değişir ama bu kartları satınca elinize 10-20-30 kuruş gibi kâr kalıyor. Anlayacağınız oyunlar bedavaya gelmiş oluyor. Böylece bir sürü oyun alabiliyorlar. Almak mantıklı mı diye sorarsanız sadece XP katkısı oluyor onun dışında bir avantajı yok.

Hocam benim de Steam'de 122 oyunum var. 110 tanesi falan 60 kuruşluk oyunlar. Bu oyunlar size oynadıkça kart veriyor ve bu kartları satıyorsunuz. Oyundan oyuna değişir ama bu kartları satınca elinize 10-20-30 kuruş gibi kâr kalıyor. Anlayacağınız oyunlar bedavaya gelmiş oluyor. Böylece bir sürü oyun alabiliyorlar. Almak mantıklı mı diye sorarsanız sadece XP katkısı oluyor onun dışında bir avantajı yok.

Galiba şey soruyor hani bazı sitelerde bir sürü oyunu oynuyoruz ya.
Oyunskor falan o sitelerden bahsetti herhalde.

Rozetlerden bahsetmiştim.
500 oyun sahibi olursanız rozeti gelir.
33.png

Ben gibi bazıları 70-90 kuruş oyunları alıp yapıyor, kartları düşürüp satınca oyun 10 kuruşa falan denk geliyor.
Bazıları sitelerden bundle şeklinde alıyor. Böyle alınca 4-5 dolara Steam'dan alabileceğinizden daha fazla oyun alabiliyorsunuz.
XP için yapmak mantıklı aslında. 1000 oyun olduğu zaman baya fazla XP veriyor.

Bir de bazı siteler yine bedava oyun dağıtıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı