500 watt PSU i7 6700K sisteme yeter mi?

mstfabzkrt2

Kilopat
Daha fazla  
m3RgGP.jpg

Benim sorunum oyunlarda arada görüntü bozulmaları olması ve nadiren de oyunun donması, sanki FPS 10'a düştü de PC kasıyor gibi olur. Sistem sıcaklıkları stabil, sürekli kontrol ediyorum. Ekran kartı: 30-50 arası. İşlemci 40'ı geçmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

• MSI Tomahawk z170 anakart
  • i7 6700k işlemci
  • 2X8 hyperx 2400 mhz ram
  • Asus GTX 1070 Rog Strix ekran kartı
  • 1 TB HDD
  • 120 GB SSD
Custom sıvı soğutma ( pompa anakarta bağlı)

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD dar boğazı oluyor ya da güç kaynağı yetmiyor olabilir. Normalde 500w bir güç kaynağı sisteminize yetmeli. MSI Afterburner ile oyun içi değerlerine de bir bakın siz.

Bu arada gözüme takıldı, SSD'yi hemen HDD'nin üstüne yerleştirmişsiniz. HDD'lerin üstüne bir koyman ne kadar mantıklı bilmiyorum, nefes alma delikleri oluyor gözle zor görülür onu da kapatmak istemezsiniz. Araya biraz boşluk bırakmakta fayda var.

Bu arada masayı DIY olarak mı yaptınız yoksa hazır mı aldınız? Oda yenilerken öyle bir şeye geçmeyi düşünüyorum ben de. :D

Ekran kartı, Windows driverlerını güncel tut. PSU yeterli gelmeli. Zira NVidia sayfasında tavsiye edilen güç kaynağı 500W. (GTX 1070 için.)
Eğer O.C yapıyorsan PSU belki yetersiz gelebilir.

Suruculerin guncel mi?
Bilgisayariniz cok hos bu arada :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı