5000-10000 TL telefon önerisi

Samsung Galaxy A33,A53, Xioami Redmi 11 Pro, 10S var. İkinci el alırım diyorsanız S20 FE alınabilir. Normal fiyatı da 12K imiş. 2. el olarak 9900 küsür. Aslında kamerası garip geldi bana. Ön kamerası arka kamerasından daha iyi. Bataryası 4500 mAh. Alınabilir aslında. Eğer günlük kullanım için diyorsanız A33 veya A53 iyi gider. Arayüzü falan da güzeldir. Çoğu oyunu oynatırlar. Fakat PUBG falan biraz zor. Ya da bazı oyunları yüksek grafikte oynatmayabilirler. Oyun falan oynayacaksanız işlemcisi ve RAM'inin iyi olması lazım. Redmiler'de RAM iyi, işlemci de iyi sayılır ama arayüzü buglu. Redmi alacaksanız da Redmi 10 serisinin altında almayın. Bence 11 Pro alınabilir gibi. Zamanında ben 10S alacaktım ama vazgeçtim sonra. Bir de Samsung Alacaksanız da A33 aşağısı telefon almayın. Ben A23 kullanıyorum, kötü değil ama oyun için kötü. Normal kullanımda hiç sıkıntı çıkarmıyor. Bataryası da iyi, kamerası da iyi.
 
Samsung Galaxy A33, A53, Xiaomi Redmi 11 Pro, 10S var. İkinci el alırım diyorsanız S20 FE alınabilir. Normal fiyatı da 12K imiş. 2. el olarak 9900 küsur. Aslında kamerası garip geldi bana. Ön kamerası arka kamerasından daha iyi. Bataryası 4500 mAh. Alınabilir aslında. Eğer günlük kullanım için diyorsanız A33 veya A53 iyi gider. Arayüzü falan da güzeldir. Çoğu oyunu oynatırlar. Fakat PUBG falan biraz zor. Ya da bazı oyunları yüksek grafikte oynatmayabilirler. Oyun falan oynayacaksanız işlemcisi ve RAM'inin iyi olması lazım. Redmiler'de RAM iyi, işlemci de iyi sayılır ama arayüzü buglu. Redmi alacaksanız da Redmi 10 serisinin altında almayın. Bence 11 Pro alınabilir gibi. Zamanında ben 10S alacaktım ama vazgeçtim sonra. Bir de Samsung Alacaksanız da A33 aşağısı telefon almayın. Ben A23 kullanıyorum, kötü değil ama oyun için kötü. Normal kullanımda hiç sıkıntı çıkarmıyor. Bataryası da iyi, kamerası da iyi.

Mevcutta P40 Lite kullanıyorum Google hizmetleri falan yok hiç memnun değilim performans olarak sorunsuz yine de değişmek istiyorum.
 
Galaxy A33 5G almanızı kesinlikle öneririm, Xiaomi istiyorsanız Note 10 Pro modelini alabilirsiniz çünkü mantığa uymuyor olsa da Note 11 Pro'dan daha iyi.
 
Mevcutta P40 Lite kullanıyorum Google hizmetleri falan yok hiç memnun değilim performans olarak sorunsuz yine de değişmek istiyorum.
Hocam Redmi 11 Pro alabilirsiniz ama şuan güncellenebilir sürümü Android 12 gösteriyor. 13 gelecek mi bilmiyorum. Aslında onun dışında özellikleri güzel geldi bana. A33 de alınabilir. Samsung isterseniz alın bence. Güzel cihaz. Ekranı sAMOLED. 90 Hz. Yorumlarda bataryasını beğenmeyenler olmuş. Bazılarında sıkıntı çıkarmış gözüküyor ancak telefonu ilk alınca bir süre şarjı çabuk bitebiliyor. Özellikle oyun falan oynarsanız çok çabuk bitiyor. İnstagram'da falan takılırsanız saatlerce yeter. A53 ile arasında pek bir fark yok. Ben olsaydım A53 alırdım ancak hepsi birbirinden iyi. A53'ün kamerası ve ekranı A33'den daha iyi. S20 FE de iyi ama 0 alacaksanız bütçeyi aşıyor.

Siz bir bakıp seçiminizi yapabilirsiniz. İsterseniz farklı sitelerdeki yorumlara da bakabilirsiniz:


Bunlar alınabilir. Samsunglar'ın (A x3 serisi) Android 16'ya kadar yolu var bildiğim kadarıyla. Google hizmetleri falan da çalışır herhalde. Sıkıntı çıkarmazlar. Normal kullanacaksanız A33 alabilirsiniz. Arada oyun falan oynarım diyorsanız A53 alabilirsiniz. Ek olarak A52 de var ama A53 ile çok farkı yok. Bana göre A33< 11 Pro< A53=A52 gibi. Yenilenmiş veya ikinci ele güveniyorsanız S20 FE alın. Hepsinden daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı