5000-5500₺ Sistem Tavsiyesi

• Konuyu başlatan pLexN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.273
Ayrıca size diyoruzki 2400g 1090p de 2060ı besleyemez, daha 2600'den şikayet var besleyemiyor diye siz ne diyorsunuz.
Evet hiçbir sertifikası yada adı olmayan bir PSU kesinlikle sistemi yakmaz. Asıl siz Anlasaydınız o psuyu önermezdiniz.

Birader zaten o fiyata 1080p de oyun oynamayı düşünmek yanlış.Benim söylediğim anakarta bütün ryzen işlemcileri takabiliyorsunuz yani ryzen 7 ye upgrade edilebilir.Söylediğim güç kaynağıda gayet iyi.İnsanları yanlış yönlendirmeyin sertfikası da var.

Birader zaten o fiyata 1080p de oyun oynamayı düşünmek yanlış.Benim söylediğim anakarta bütün ryzen işlemcileri takabiliyorsunuz yani ryzen 7 ye upgrade edilebilir.Söylediğim güç kaynağıda gayet iyi.İnsanları yanlış yönlendirmeyin sertfikası da var.
Ben diyeceğimi dedim zaten anlıyan insan konuya bakınca ne demek istediğimi anlar sizi kendi cahilliğiniz ile baş başa bırakıyorum.

Biz size yanlışınızı göstermeye çalışırken siz aynen devam, ben daha fazla sizi çekemeyecegim.
@Travis ,@Pantheon hocalarım sistemde bir eksik var mı bakabilir misiniz?
Sertifikasını göstermeniz çünkü açıklamada gösterilmiyor.

Son düzenleme:
Asıl sistemi kırmızıyla yazılanı aşağıda olduğu gibi böyle yükseltebilirsin bence. İstersen sonra 500gblik hdd alabilirsin 130 160 TL arasında fiyatları.
Monitör olarakta bu olabilir. Asus VP248H 24" FullHD 1ms HDMI DSub LCD Monitör ASUS | Trendyol

5500'e dayandı ama bence memnun eder.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı