Arkadaşlar belirttigim gibi baslikta Full AMD sistem toplamak istiyorum. Ekran karti RX5000 serisi olursa mutlu olurum, iyi forumlar.
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM4 ITOPYA'da.www.itopya.com
(Hem işlemcisi hem de ekran kartı AMD markadır bütçenize göre en F/P ürünü bulmaya çalıştım.)
Not: Sistemde bulunan işlemci mpk yani kutusuz ve fansız bu yüzden ayrı bir işlemci soğutucusu alınabilir.
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE SF 4GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM4 ITOPYA'da.www.itopya.com
(Hem işlemcisi hem de ekran kartı AMD markadır bütçenize göre en F/P ürünü bulmaya çalıştım.)
Not: Sistemde bulunan işlemci mpk yani kutusuz ve fansız bu yüzden ayrı bir işlemci soğutucusu alınabilir.
Sevdigim kizdan daha guzelmis. Ayrica yaz tatilinde alacagim sanirim o zamana kadar tekrardan stoga girer mi?
O bütçede Intel çok daha iyi olur, kullanım amacınızı söylerseniz belki fikirlerinizi değiştirebiliriz.
O zaman intel çok daha iyi olacak. Yine de siz bilirsiniz.Sadece PUBG ve Call of Duty Warzone oynuyorum. Tarayiciyi sadece technopat.net forum için kullanıyorum.
O zaman Intel çok daha iyi olacak. Yine de siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.