5000-5500 TL monitör önerisi

Philips cok daha ustun hocam.

Va paneller ghosting sorunlu hocam kaliteli olmadigi surece alinmaz. Ayriyetten renler ips teki kadar canli degil oldukca fark var.
Hocam keşke ben monitör alırken de bunu alsaydım baya iyimiş özellikleri benim aynı fiyata aldığım monitör hem 144hz hem de 1ms 😃.

Cunku hocam kiyasladiklarimiza gore daha yeni bir monitor 2024 un 2. Yarisinda çikti. 2. Ekran olarak kendime almayi dusunuyorum yakin zamanda gayet guzel bir monitor bu fiyat bandı icin.
tamam hocam size güvenip philipsi tercih edeceğim galiba önerileriniz için çok sağolun

Hocam keşke ben monitör alırken de bunu alsaydım baya iyimiş özellikleri benim aynı fiyata aldığım monitör hem 144hz hem de 1ms 😃.
Evet hocam fiyatinin uzerinde gercekten. %126 srgb 0.5ms dahili hoparlor olmasi ekstradan pivotu olması (pivotsuz modeli 400 lira civari daha ucuz) bu fiyat bandinda zor bulunuyor.

Cunku hocam kiyasladiklarimiza gore daha yeni bir monitor 2024 un 2. Yarisinda çikti. 2. Ekran olarak kendime almayi dusunuyorum yakin zamanda gayet guzel bir monitor bu fiyat bandı icin.
monitörü satın aldım hocam gelince artık bakacağız çok teşekkür ediyorum yardımınız için

Lenovonun tek avantji 240hz olmasi onuda ust duzey sekilde oyun oynamayan biri hissetmez bile hocam. Kalite anlaminda philips cok daha iyi.

Va panellerde genel anlamda cok fazla ghosting sorunu var.

monitörü satın aldım hocam gelince artık bakacağız çok teşekkür ediyorum yardımınız için
Hayirli olsun hocam.

Lenovonun tek avantji 240hz olmasi onuda ust duzey sekilde oyun oynamayan biri hissetmez bile hocam. Kalite anlaminda philips cok daha iyi.

Va panellerde genel anlamda cok fazla ghosting sorunu var.

Hayirli olsun hocam.
hocam dün sormayı unuttum da ben monitörü hdmi ile laptoba bağlayacağım 180 hz alırım değil mi?

laptop monster abra a5 v15.5
gtx1650
i5 13500h
16gb ram

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı