5000-5500 TL monitör ve ekipman dahil sistem toplama

Bütçe
5000 - 5500

SorryImsoBussy

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
112
Merhabalar,

Yakın zamanda birkaç araştırma yapsam da henüz bir şeye karar verebilmiş değilim. Sizlere ne yazık ki şu anakartı buldum veya bu RAM'i kullanacağım şeklinde fikirde soramayacağım çünkü çok komplike durumlarda kaldım. Sizlerden şu soruların önerilerini almak istiyorum.

1) 5000 TL (5.500 civarı olabilir) bir masaüstü bilgisayar, monitör ve klavye-mouse almak istiyorum. Sizce ne gibi parçalar almalıyım? Nereden almalıyım? Daha önceden internetten hiç bu şekilde bir alışveriş geçmişim bulunmuyor. Bu yüzden güvenilir nereler var bunuda öğrenmek istiyorum.

2) Monitör için eğimli ekranlara biraz merakım var desem yeridir. Eğimin, monitörün kullanımına etkisi nedir? Normal günlük hayatta karşımızda olan monitörlerle arasındaki temel farklar nelerdir? Son olarak sizce evde oyun ve günlük kullanımlar(film izlemek vb. ) İçin eğimli ekrana sahip bir monitör tercih edilebilir mi?

Cihazın renkli olması, ışık saçması veya profesyonel derecede bir klavye mouse hiç ama hiç umrumda değil. RGB ya da klavyenin mekanik olup olmaması önemli değil. Tercihen olmasın zaten. :) monitörde eğimli olmak zorunda değil.

Tek dikkat edilmesini istediğim şeyler ise ekipmanların olabildiğince sessiz olması ve görüntü kalitesinin tatmin edici seviyelerde kalabilmesi.

Önerilerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı