5000-5500 TL Sistem Toplama Önerisi

Ekrem boğaz

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum bu konu üzerinde birkaç konu açtım ama hala karar veremedim. Oynayacağım oyun belli Knight Online forumdaki arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağ ol un var olun da kafam çok karışık, sadece yayın ve Knight Online yapacağım YouTube video atacağım eyeri geldi canlı yayın yapacağım. Başka oyun oynar mıyım sadece PUBG oda mobil olanı oynarım.

Gerçekten çok kararsız kaldım.

İşlemci de i5-9400F ve R5 3600 arasında gidip geliyorum. Bütçe en fazla 5000 ve 5500 olarak sabitledi çünkü durumum belli.

Oyuz den yardımlarınızı bekliyorum. Ekran kartı içinde (ASUS ROG STRIX GTX-1660 TI-O6G-Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC Edition 6 GB GDDR6 192Bit DX1) bunu düşünüyorum onda kesin kararım.

Sadece yayın ve Knight Online için işlemci i5 9400F le R5 3600 arasında kaldım.

Şimdiden herkese teşekkürler 🙏
Yardım larınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
O bütçede bu hazır sistem daha mantıklı gibi geldi. Hem R5 3600 var hem de 1660ti değil RTX 2060 var. Diğer parçaları da kaliteli.
9400F olan bir seçeneği de var ama bence özellikle yayın için R5 3600 daha iyidir. R5 3600 hem tekil hem çoğul çekirdekte daha iyi bir işlemci

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı