5000-5500 TL Sistem

Evet, işlemciyi de 1700 yaptım. Ayrıca benim PSU modüler. RAM'ler daha hızlı. Kalan paraya da kasayı beğenmezse değiştirebilir veya oyun alabilir.

Tabi Ryzen olunca 3200MHz oluyorlar :D

GTX 1070 di sanki ekran kartı.

1070 değildi. Evet Ryzen için 3200.:D Ama sonuçta 500 lira daha ucuz ve bence daha iyi. PSU da modüler. Başka sorum yok, sayın yargıç.:D

Modüler ne ? :3

Birde kasasız senin sistem 5100 TL ediyor kasa ile aynı fiyata gelir benimkiyle :3

@vio_Jrdn

Hocam Ryzen istersen @Nazım Paşa'nın sistemini al.

İntel istersen benim sistemi al.

İkisi de yaklaşık aynı fiyata geliyor.

Çift çekirdek gücü daha iyi olduğu için ve 2K, 4K performansı daha iyi olduğu için Ryzen öneririm.

Ama illa İntel istiyorsanız benimkini alınız.

Hayır senin verdiğin kasayla birlikte 5416 gibi bir şey ediyor hocam yine sizinkinden iyi. Modüler olunca o kablolar takılı ve çıkartılamaz halde gelmiyor, istediğini takıp çıkartabiliyorsun. Kablo karmaşası olmuyor. Ayrıca bence 1700 7700'den daha iyi. Stok soğutucusu da daha iyi.

Hayır senin verdiğin kasayla birlikte 5416 gibi bir şey ediyor hocam yine sizinkinden iyi. Modüler olunca o kablolar takılı ve çıkartılamaz halde gelmiyor, istediğini takıp çıkartabiliyorsun. Kablo karmaşası olmuyor. Ayrıca bence 1700 7700'den daha iyi. Stok soğutucusu da daha iyi.

Tamam hocam işte arada 100 TL fark var. 500 değil.

Sizinki Ryzen benimki İntel. Elbet fark olacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı