5000-5500TL sistem toplama önerisi

Bütçe olsa dükkan senin ama işte elden bu kadar geliyor.

Sistem güzel ama isim yapmamış markalar içime sinmiyor , bütçeyi biraz zorlayıp ekran kartını msi yapabilirim sanırım.
Bu sistem belki yardımcı olabilir. Artan bütçene göre monitör bakarsın.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 216

K serili bi işlemci önermişsin ama bunun yanında işlemci soğutucuda almam gerekiyor malum kutudan stok fan çıkmıyor. Çıksa bile OC için yeterli olmayacaktır. Bunun dışında yukarıda bi yorumda belirttiğim gibi isim yapmış markalara yönelmek istiyorum.

Oyunlarımı max 1080p de oynayacağım zaten o yüzden msi gtx 1060 3gb yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Tavsiyen için teşekkürler yinede :)

K serili bi işlemci önermişsin ama bunun yanında işlemci soğutucuda almam gerekiyor malum kutudan stok fan çıkmıyor. Çıksa bile OC için yeterli olmayacaktır. Bunun dışında yukarıda bi yorumda belirttiğim gibi isim yapmış markalara yönelmek istiyorum.

Oyunlarımı max 1080p de oynayacağım zaten o yüzden msi gtx 1060 3gb yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Tavsiyen için teşekkürler yinede :)
Yönelmiş olduğun adımlardan eksik kalan tek kısım ekran kartının 3 GB olması. 3 GB VRAM oyunlarda yeterli kalmıyor ne yazık ki. 6 GB tercih etmen senin için daha iyi olacaktır.

Yönelmiş olduğun adımlardan eksik kalan tek kısım ekran kartının 3 GB olması. 3 GB VRAM oyunlarda yeterli kalmıyor ne yazık ki. 6 GB tercih etmen senin için daha iyi olacaktır.

@Recep Baltaş ' ın bi yorumunda görmüştüm aynen şöyle yazmış :

"GB sadece ve sadece çözünürlük 1920 x 1080 üstüne çıkınca önem kazanır."

buna dayanarak 3 gb alma taraftarıyım. Şahsen CS GO yu bile 1024 çözünürlükte oynayan birisiyim başka bi oyun oynasam bile 1080 çözünürlüğün üstüne çıkacağımı sanmıyorum.

@Recep Baltaş ' ın bi yorumunda görmüştüm aynen şöyle yazmış :

"GB sadece ve sadece çözünürlük 1920 x 1080 üstüne çıkınca önem kazanır."

buna dayanarak 3 gb alma taraftarıyım. Şahsen CS GO yu bile 1024 çözünürlükte oynayan birisiyim başka bi oyun oynasam bile 1080 çözünürlüğün üstüne çıkacağımı sanmıyorum.
Forumda 4 GB VRAM yetersizliği hakkında çok fazla konu var. Dilersen bakabilirsin ama ihtiyaç duymam diyorsan senin tercihin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı