5000-5600 TL TL Sistem Toplama

MUSTAFA625

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi emeğimle kazandığım parayla bir bilgisayar toplamak istiyorum ama sağlam olmasını istiyorum, fiyatına göre Technopat'ta gördüğüm kadarıyla toplayan arkadaşlar çok memnunlar, umarım bana da güzel bir bilgisayar toplarsınız.
Bilgisayarlar konusunda çok bir bilgim yok, birazcık araştırmayla şöyle bir bilgisayar topladım, sizce nasıl?

13062018teknobiyotiksihirbaz - Kopya.PNG

Hocam 8 GB Ram az olmamış mı birde işinize karışmak gibi olmasın ama gtx 1070 biraz fazla geldi bence ekran kartından biraz kısıp ram 16 gb yapsam ileriye dönük güzel olmaz mı ? teşekkürler

Ekran kartını yükseltmek için elindeki ekran kartını "değiştirmen" gerekiyor. Ancak belleği yükseltmek için elindeki belleğe "ekleme" yapıyorsun. Böyle daha uzun ömürlü oluyor.
GTX 1070, GTX 1060'dan %40 daha güçlü. Yani GTX 1060 3 yıl giderse GTX 1070 4.2 yıl gider.

Ekran kartını yükseltmek için elindeki ekran kartını "değiştirmen" gerekiyor. Ancak belleği yükseltmek için elindeki belleğe "ekleme" yapıyorsun. Böyle daha uzun ömürlü oluyor.
GTX 1070, GTX 1060'dan %40 daha güçlü. Yani GTX 1060 3 yıl giderse GTX 1070 4.2 yıl gider.

anladım peki hocam ben bu topladığınız sistemi aldım daha sonra aynı ram'dan 1-2 ay sonra alıp taksam sıkıntı çıkar mı hocam pc konusunda çok bilgim yokta hocam cahilliğimi mazur görün birde hocam bu seçtiğiniz ram 2*4 müş tekli 8 gb önerseniz ne fark eder ?

Evet, çift kanal olunca iki kat daha performanslı oluyor. Zaten önerdiğim anakartta 4 adet bellek slotu var, yani 2x4 takınca 2 tane daha boş slot kalacağı için sorun olmayacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı