Elyidos
Kilopat
Tam anlamamakla birlikte sanki bu sistem çok daha canavar. Ekran kartı hakkında bir fikrim yok yeni olduğunu düşünüyorum
İki kart arasındaki farkları şöyle göstereyim:
Eki Görüntüle 355950
CMK8GX4M1D3000C16 2 adet alarak toplamda 5.720 TL gibi bir fiyat çıkıyor.
Tabi bu fiyatlar bugün için geçerli Ocak sonuna kim öle kim kala.
Ben topladığım sistemlerde genellikle görseli 2. planda tutar ve bulabildiğim en F/P ürünleri eklerim. Mesela bir önceki arkadaşın paylaşımında Ryzen 2600 ve 600W güç kaynağı kullanılmış olmasına rağmen benim topladığımdan hala pahalı oluyor. Sisteminin kötü olduğundan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.Hocam bu da güzel tavsiyen için teşekkürler. Benim demek istediğim sinerjide toplanan bilgisayar kasası vesaire benim için fazla lüks. Kasa o kadar pahalı olacağına daha düşük fiyat olur o parayı sistemin kendisine harcarım. Pekala ramlerde marka önemli mi ? Özellikler aynı olsa bile markası fark yaratır mı?
Ben topladığım sistemlerde genellikle görseli 2. planda tutar ve bulabildiğim en F/P ürünleri eklerim. Mesela bir önceki arkadaşın paylaşımında Ryzen 2600 ve 600W güç kaynağı kullanılmış olmasına rağmen benim topladığımdan hala pahalı oluyor. Sisteminin kötü olduğundan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Eki Görüntüle 355950
CMK8GX4M1D3000C16 2 adet alarak toplamda 5.720 TL gibi bir fiyat çıkıyor.
Tabi bu fiyatlar bugün için geçerli Ocak sonuna kim öle kim kala.
Resim olarak listelediğim Teknolojipazar sitesi, link verdiğim zaten İnventus ve o bellekler için geçerli fiyat yarına kadar sanırım. Dediğim gibi Ocak sonuna kadar kim öle kim kala, sistemi alacağınız zaman başlık açmanız daha doğru, fiyatlar anlık değişiyor çünkü.Hocam sen bu sistemi hangi siteden topladın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.