5000-6000 TL arası bir sistem toplama

MaterialEngineer

Centipat
Arkadaşlar merhabalar nasılsınız? 5000-6000 TL arası bir sistem toplamak istiyorum. Aslında 5500 TL'yi aşmak istemedim ama fiyatlar aşırı pahalı ne yazık ki. Öncelikle daha uygun fiyata daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Ekran kartı olarak GTX1660 Super konusunda kesinlikle karar kılmış bulunmaktayım. Ancak işlemci ve anakart olarak tam emin değilim belki de bu ikisinden biraz daha tasarruf edebilirim. Kasa konusunda emin değilim ama daha uyguna kasa bulamadım ne yazık ki. Sistem önerilerinize açığım.

Dosya Ekleri

• Adsız8.png
    Adsız8.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 54
Hocam öncelikle SSD bulunmayan bir bilgisayar toplama fikrini derhal kendimizden uzak tutuyoruz ve harddisk yerine markası size kalmış 240-480GB arası olabilir bir SSD almalısınız. Bunun dışında benim değiştirmeni tavsiye ettiğim 2 parça var indirimde yakalayabilirsen güzel olur. Bu parçalar:
ASRock B450M PRO 4 anakart,
Ryzen 5 3600 işlemci.
Daha ucuza indirmeye çalışırsan mevcut sisteminde satın aldığın mağazayı değiştirmen gerekebilir. Gerçi vatan yerinden alındığında 100-200 lira gibi indirim talep ederseniz yapıyor.

Hocam dolar kuru gittikçe artıyor açıkcası elimi hızlı tutup bir an önce sistemi almak istiyorum.Harddiski daha sonra indirim yakalar alırım diye düşünmüştüm.Ama anakart konusunda önerilerinize açığım.Sistemde kullandığım anakart 769 TL.Daha alt bir fiyata daha uygun bir ana kart önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhabalar nasılsınız? 5000-6000 TL arası bir sistem toplamak istiyorum. Aslında 5500 TL'yi aşmak istemedim ama fiyatlar aşırı pahalı ne yazık ki. Öncelikle daha uygun fiyata daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Ekran kartı olarak GTX1660 Super konusunda kesinlikle karar kılmış bulunmaktayım. Ancak işlemci ve anakart olarak tam emin değilim belki de bu ikisinden biraz daha tasarruf edebilirim. Kasa konusunda emin değilim ama daha uyguna kasa bulamadım ne yazık ki. Sistem önerilerinize açığım.
Şuna bir bak hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı