Wraith W75 Analog Klavye Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)5.000 TL ile 6.000 TL arası bütçem var. FPS olarak CS2 oynuyorum sadece, manyetik klavye arıyorum. Önerileriniz nelerdir
Hocam kaç aydır rampage kullanıyorsunuz ve rapid trigger ayarları nasıl progam nasıl biraz daha detaylı bir bilgi verebilir misinizWraith W75 Analog Klavye Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
8000 Hz Gasket Manyetik Oyuncu Klavyesi-Siyah – Rampage 8000 Hz Gasket Manyetik Oyuncu Klavyesi-Siyah
şuan rampage i kullanıyorum memnunum oldukçada dolu bir klavye bir bakmanızı öneririm hocam
Hocam 5 ay oldu progam üzerinden her tuş için hassasiyet ayarı yapılabiliyor ışık ları falan da her tuş için ayrı ayrı seçmeye olanak sağlıyor programHocam kaç aydır rampage kullanıyorsunuz ve rapid trigger ayarları nasıl progam nasıl biraz daha detaylı bir bilgi verebilir misiniz
Oyun oynamıyorum hocam genelde göstermek için indirdim driver ı daSiz ne oyunlar oynuyorsunuz acaba ayarlarınız biraz gecikmeli bence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.