5000-6000 TL Gaming Laptop Önerisi

Bu egpu olayini insallah cok arastirmissindir, bende bir ara dusunmustum donanimhaberde konusuda var istersen oku hepsini. 10 kisiden sadece biri bu konuda sikinti yasamiyor bence hala cok guvenilmeyecek bir teknoloji suan icin. O laptop seni 4 sene cok rahat götürür. Bizim ailede 3 adet monster var biri gtx670m benimki kardesimin gtx770 diger kardesimdede gtx870 :D daha sikinti yasamadik allaha sukur, ama benim sana tavsiyem 2 3 ay daha dişini sıkıp 7000 tl civarina 2060 li laptop alman olur. Simdi gidip 5.5k yi 128 bit 1050ti'ye vermene uzulurum acikcasi

Mart’ta alacağım zaten de 7k biraz zor vur dedik öldürdünüz .d
 
Acer Nitro 5 kullanıyorum. Tek sıkıntım pcyi ilk açtığında 3-4 dakika disk kullanımı %100 olması SSD takınca düzelir büyük bir ihtimalle. Karne indiriminden faydalanabilirsin.
 
Egpu.io sitesinde egpu icin onerilen ultrabooklar var. 4 5 kritere gore secilmis ve fiyata gore belirtilmis. Bi bakin derim. Ama tek sikintisi ultrabook olmalari. Egpu kurmadan oyun olarak iyi performans verir mi bilmem. Inceleyin belki guzl ekran kartli bir sey bulursunuz
 
Thunderbolt desteği o fiyatlardaki ürünler için mümkün değil. Monster ürünlerinde (benim de kullanmakta olduğum) Type-C girişi var fakat Thunderbolt desteği yok bizzat yetkiliye sordum. Tulpar serisi alırsan ileride ekran kartını yükseltmen mümkün fakat bütçeni çok aşıyor. Kısacası kullandığım Abra A5 v13.4 öneriyorum. Monsterın Thunderbolt destekli cihazları da var ama tam hatırlayamıyorum i7 9600 işlemcili ürünlerindeydi sanırım. M2 yada PCI-E mini Express portundan takarsın aparatı o bütçe ile alacağın ürüne.
 
Egpu.io sitesinde egpu icin onerilen ultrabooklar var. 4 5 kritere gore secilmis ve fiyata gore belirtilmis. Bi bakin derim. Ama tek sikintisi ultrabook olmalari. Egpu kurmadan oyun olarak iyi performans verir mi bilmem. Inceleyin belki guzl ekran kartli bir sey bulursunuz

Ben araştırdım zaten hocam sadece destekleyen laptop lazım. Hemen yapmayacağım için 3-4 sene götürsün sonra direk EGPU siye düşündüm.
 
Ultrabook Buyer's Guide: Best Laptops for External GPU - eGPU.io
Buyrun ingilizce kaynak. Egpu performansını arttıracak özellikleri belirtmiş ardından dolar olarak güncel önerilerde bulunmuş (10 Ocak). Dahili ekran kartı tatmin etmeyebilir fakat diğer özellikleri egpu için uygun. Eger egpuyu yakın bir zamanda takacaksanız bunlari değerlendirebilirsiniz fakat daha sonra takacaksanız şu anki ekran karti size yetersiz gelebilir.
Laptop önerileri sayfanın sonunda.
 
Hocam 0 alıyorsunuz egpu daha çok eski laptoplar ya da ekran kartsız ultrabooklar için siz direk kendinize gore bulun zaten 5 6 yil götürür.

Hocam bir kaç yerde okudum işte dediklerine göre 1050 ti artık ucu ucuna yetiyor gibi laflar dolanıyor. Monster da 1050 ti’lık model var gayet hoş alasım da var içimde tabi. Fakat kesin 6 sene dayanması lazım bana. Bende çok olsa EGPU takar geçerim diye düşündüm. Önerir misiniz monsteri? Kronik sorunları ekran diye biliyorum acaba çok mu abartıyorlar?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı