AOC marka iki tane monitör almıştım. İkisinde de bozuk panel vardı. Birini değiştirdim diğeri hala garantide. Riske atmaması için söyledim kendi bilir.
Büyük ihtimalle bu monitörü alacağım sizce bu modelde sorun yaşar mıyım?ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AOC'un çoğu modeli böyle. Diğer markaları bilmem. Ben deneyimimi paylaştım. AOC panellerinde sıkıntı var.2 tane 24G4X almışsın, kronik sorunlu bir model. Gigabyte da G24F2, MSI da G2412 ve G2412F gibi sıkıntılı modeller de var. ASUS'ta VP249QGR gibi. Ne hikmetse bu modelleri kullanıp sorun yaşayan arkadaşlarda bu markaları önermiyor. ASUS'un TUF serisine kronik diyen var. Philips'te görüntü de bozulma diyen var. Lenovo da ölü piksel sorunlu marka diyen var. KTC'ye dandik marka diyen var. Samsung Odyssey serisine kronik sorunlu ve ghosting sıkıntılı diyenler var.
O zaman Izoly, Turbox, James Donkey, Casper vb markalardan monitör alın. Kimseye de marka beğendiremiyoruz.
Fiyatini hak etmeyen bir model oldukca ortalama bir paneli var. Yukarida attigim AOC panel olarak daha iyi. Monitor kolu ile butceni biraz asiyor ama deger.
Hocam ben şu anda bu monitörü kullanıyorum gayet iyi öneririm. İlk başta belirttiğin özelliklerin hepsi bulunmakta.Büyük ihtimalle bu monitörü alacağım sizce bu modelde sorun yaşar mıyım?ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam ben şu anda bu monitörü kullanıyorum gayet iyi öneririm. İlk başta belirttiğin özelliklerin hepsi bulunmakta.
Ama yine de kötü değil değil mi çünkü monitör kolunu monte edemem bu masaya yoksa AOC'u alabilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.