5000-6000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
6000
İşlemci: INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA (709 TL)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart: MSI H410M PRO-VH 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA (549 TL)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran kartı: Palit RTX 2060 DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (3200 TL)
RAM: Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (288 x 2 TL - Attığınız Kingston'lar da güzel.)
Depolama: Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (250 TL)
Kasa: Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (368 TL)
Kasa: ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
"Beğendiğinizi alabilirsiniz."
PSU: COOLER MASTER MWE 80PLUS 600W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (466 TL)

Fiyat: "6.118 TL"

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız konuya yazabilirsiniz."

Zorlayarak böyle oluyor.

İşlemci 3600, Anakart Gigabyte B450M S2H, Ekran kartı Galax GTX1660 Super değişikliklerini yapınca sistem 5702 TL oluyor. SSD'de senin tercihine kalmış. Ama eğer ekran kartını Galax RTX2060 yaparsan sistem 6300 TL oluyor. Hangi parçayı değişirsen değiş her türlü çok uygun bir sistem bugün keşfettim forumda bugünlerde sistem toplayan herkesle paylaşmaya çalışıyorum.
Arkadaşlar konu güncel sistemi kendim toplayamam bu yüzden parçalar toplayabilecek bir mağazadan olursa sevinirim.

Attığım sisteme bir bak. Gerçekten bu fiyata bu özelliklerde PC toplamak veya bulmak imkansız bu devirde. Kaçırma derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı