5000-7000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000-7000

KimbuKaan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X/Rx 6600/B550M-K/Corsair 16x2 ram/Goodram 1Tb
Ghosting sorunu olmayan, değerlendirmeleri iyi, IPS panel, 24 veya 27 inç, 1920x1080 veya 2160 güzel bir monitör bilen var mı? Monitör iyiyse bütçeyi biraz daha artırabilirim.

FPS oyunlarıyla aşırı fazla ilgileniliyorsa bu monitör alınabilir ama arada ya da çoğunlukla storyline tabanlı oyunlar oynanıyorsa 2K altı monitör alınmaması daha iyi olur. Onun dışında güzel monitör. Bende tavsiye olarak 2K alınacaksa;

Bunu önerebilirim. Fiyat performans olarak iyidir. Riske girip Lenovo'nın 2K modelini de alabilirsiniz ama Hepsiburada satıcısından almayın genelde o satıcıdan alanlar çok sorun yaşamış. Temiz gelirse F/P bir monitörünüz olur. Lenovo kullanan arkadaşlarım var memnunlar.

Teşekkür ederim arkadaşlar hepsi güzel gibi araştırıp en iyisini seçeceğim.

FPS oyunlarıyla aşırı fazla ilgileniliyorsa bu monitör alınabilir ama arada ya da çoğunlukla storyline tabanlı oyunlar oynanıyorsa 2K altı monitör alınmaması daha iyi olur. Onun dışında güzel monitör. Bende tavsiye olarak 2K alınacaksa;

Bunu önerebilirim. Fiyat performans olarak iyidir. Riske girip Lenovo'nın 2K modelini de alabilirsiniz ama Hepsiburada satıcısından almayın genelde o satıcıdan alanlar çok sorun yaşamış. Temiz gelirse F/P bir monitörünüz olur. Lenovo kullanan arkadaşlarım var memnunlar.
Gecikme süresi 4-5 ms'e çıkıyor mudur baktınız mı testlerine

Teşekkür ederim arkadaşlar hepsi güzel gibi araştırıp en iyisini seçeceğim.

Gecikme süresi 4-5 Ms'e çıkıyor mudur baktınız mı testlerine.

Avarage değerleri 3.2 ve bu fiyata QHD bir monitör için iyi fiyat. VA panel olduğu için ghosting az da olsa olacaktır. Dediğim gibi yorumumda ne aradığınız ile alakalı. Ne oynadığınız ile alakalı. 24.5 inch için iyi diye belirttim. Lenovo kısmına da dokundum ama casual takılıyorsanız arada FPS arada Single Player oyun filan QHD monitör için tavsiye ettim. Gerisi size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı