5000-7000 TL monitör önerisi

2KARMA7

Picopat
Daha fazla  
Aranan özellikler IPS panel, maksimum 24 inch, 180Hz üzeri, renklerin iyi olması.

Benim güzel bulduğum.

VG249QM1a​

Modeli var 270Hz, IPS panel, 24 inch. Aslındac 2K 24 inch istiyordum fakat 2K'lar en az 27 inch oluyormuş. Sizin önerebileceğiniz kriterlere uygun bir monitör var mı?

Genel olarak ghosting sorunu olmayan, bilindik kaliteli bir model. Sizin ürününüz de güzel sorun değil 270hz almak istiyorsanız tercihe edebilirsiniz sizinkini de. Ben genelde Msi-Philips ve Lenovo öneriyorum bu bütçelerde daha sorunsuz oluyorlar.

Genel olarak ghosting sorunu olmayan, bilindik kaliteli bir model. Sizin ürününüz de güzel sorun değil 270Hz almak istiyorsanız tercihe edebilirsiniz sizinkini de. Ben genelde MSI-Philips ve Lenovo öneriyorum bu bütçelerde daha sorunsuz oluyorlar.

Sizin önerdiğinizle arasında 500TL.

Genel olarak ghosting sorunu olmayan, bilindik kaliteli bir model. Sizin ürününüz de güzel sorun değil 270Hz almak istiyorsanız tercihe edebilirsiniz sizinkini de. Ben genelde MSI-Philips ve Lenovo öneriyorum bu bütçelerde daha sorunsuz oluyorlar.

Hocam ASUS'un modeli 1 saat önce 4K zam yedi 10k oldu vatan da 6K bunu alacağım galiba hemen.

Aranan özellikler IPS panel, maksimum 24 inch, 180Hz üzeri, renklerin iyi olması.

Benim güzel bulduğum.

VG249QM1a​

Modeli var 270Hz, IPS panel, 24 inch. Aslındac 2K 24 inch istiyordum fakat 2K'lar en az 27 inch oluyormuş. Sizin önerebileceğiniz kriterlere uygun bir monitör var mı?
LG 7 yıldır beni hiç üzmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı