5000-7000 TL telefon önerisi

Emooom

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Anneme telefon alacağız ve birkaç isteğimiz var. Bu isteklerin dışına çıkmadan güzel bir telefon önerebilir misiniz?

İsteklerim:
-Ekranının geniş olması.
-4000MAH veya üstü.
-Snapdragon olması iyi olur ama önerilerinize açığım veyahut Kirin.
-Kamera 4K olsun.
-Marka olarak Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi gibi düşündük.

Sizce hangi telefonu almalıyız?

Şu telefonları öneririm.

Şu telefonları öneririm.

Hocam S20 de bazı arkadaşlar ısınma problemi yaşamış, bir de Exynos çok pil yiyormuş doğru mudur?
Şu telefonları öneririm.

Annem Xiaomi'den vazgeçti.
Zar zor Huawei'ye ikna ettik.

S20 FE nasıl? Onda hem Snapdragon var.
S10+ hoşuma gitti. SD modeller ne zaman gelir S20'ye?

Huawei tarafında ne önerirsiniz? Exynos aşırı mı ısınır ve siz olsanız alır mısınız? Çok güçlü bir işlemci ama çok tüketiyor. Biz az yakan çok kaçan bir şey istiyoruz 😀

Hocam 4 sene IOS deneyiminden sonra Samsung S10+ aldım. Eğer daha önceden IOS gibi bir nimeti tattıysanız, kesinlikle Android almayın. Ne kadar güçlü cihaz yaparlarsa yapsınlar iş tamamen yazılımda bitiyor. Ben pişmanım siz yapmayın. Ayrıca Huawei de Google servislerini kullanamıyor o ekstradan sıkıntılı.

Merhaba yoruma davet etmişsiniz, S10+ ı 2 yıldır kullanıyorum. Hız, performans konusunda kusursuz kamerasının gece modu vs harika. Tek sorunu bataryası 1.5 yıl sonunda hızlı bitmeye başladı 2K da kullanıyorum ben ama genelde gün içinde şu an bile 6 saatı görüyor Full elimdeyken iş gereği bırakmıyorum denebilir. Ama şu an bana soracak olursanız S20 alın çünkü S10+ kılıfı koruyucusu bulmak çok zor. Ve bulsanız da dandik olur yanları Edge olduğundan sağlam kılıf şart düz kılıf takıyordum Edge tarafını korumuyordu yere düştü çatladı oradan maalesef. Edge korumalı aldım sonra bunlara dikkat ederek almak istiyorsanız alın. Ama bence S20 daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı