5000-7000 TL telefon önerisi

iPhone 8 Plus 64 GB ikinci el. Güncelleme almıyor diye cihaz çöp veya WhatsApp desteği kesilecek diye bir şey yok. iOS 12 bile WhatsApp destekliyor sıranın iOS 16 yüklü iPhone 8 Plus'a gelmesi için çok zaman var.

İşte bu hayatında iPhone görmemiş kişilerde böyle ön yargılı bir şekilde Android daha iyi diyor.

iPhone 8 en az bir 3-4 sene daha gider.

İşte bu hayatında iPhone görmemiş kişilerde böyle ön yargılı bir şekilde Android daha iyi diyor.

iPhone 8 en az bir 3-4 sene daha gider.

Evet, rahat 3-4 yıl kullanılır. iPhone 7 Plus kullanıyorum geçen ay bataryayı Woyax güçlendirilmiş 3610 mAh ile kendim değiştirdim 6 saat ekran süresi alıyorum. Bu arada telefon 8 yıl önce ilk çıktığında alındı ve o zamanın 15 Pro Max'i gibiydi ilk 56mm lensli portre çeken en üst düzey donanıma sahip cihazdı hala çatır çutur çalışıyor 2X telefoto lensiyle düz iPhone 13'ün çekemediği portreleri çekiyorum. Yani diyeceğim o ki sıfır ilk çıktığında bir iPhone alırsan deneyimime dayanaraktan söylüyorum 8 yıl çok net kullanılır her 2 senede bir batarya değiştirirsen pişman etmez.

Son düzenleme:
Öneriler can yakıyor'.
IP8 hala iPhone isteyenlerin en çok tercih edeceği model olur bu fiyat bandında.
Yurt dışı ürünlerin e-SIM muhabbetinde özellikle çift SIM şeklinde bulmak güç.2.elde sıkıntılı bir iş.
0 olarak 9I iyi modeldir.
Xiaomi'nin çoğu modeline Custom ROM kurmadan kullanmak bir azap.
Bence M14 alınması en mantıklısı.
Bu fiyat bandına çıkan benim öz çerçöpüm Realme C25s adlı telefonuma da teşekkürler xD.

İkinci el ile uğraşmak istemiyorsanız bu telefonlardan birini alın derim

Redmi Note 12
Redmi Note 13C
Samsung M14

Bunların dışında çok seçenek var tabii ama aklıma gelenleri yazdım. İkinci el ile uğraşılmaz diye düşünüyorum

Dostum lütfen kaçak alma. Ben aldım 1 yıldır uğraşıyorum 3 kere kapandı. Aradaki fiyat farkını o masraflar kapatıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı